Walt Disney Studios

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Marne La Vallee, Frankrijk

Beoordelingen

Beoordeel Walt Disney Studios zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Stefan

Leuk parkje het is hier alleen veel drukker dan het Disneyland park

C

Walt Disney Studios wordt steeds leuker, groeit gestaag en er gaat veel veranderen. Veel attracties worden in de komende jaren vervangen en er wordt gesproken over een derde park, een Marvel-park. Maar eerst een subtropisch zwembad en een bungalowpark.

Anoniem

Dit is een leuk park, want er zijn meer echt enge attracties. In ieder geval meer enge attracties dan in het Disney-park zelf. Er is trouwens net een nieuw gedeelte en daar zijn ook wat attracties bij gekomen. Ik vind Walt Disney Studios een leuker park dan het echte Disneyland Park zelf. Leuk om een keer te doen.

Victor

Victor

Dat de gemiddelde prijs/kwaliteit-verhouding een 8 als rapportcijfer krijgt, snap ik echt niet. Het is een mooi park, niet extreem groot, maar het geld niet waard.

Dion

Dion

Ik vind het een leuk park, maar alle attracties zijn zo op elkaar gestapeld. Er zijn wel heel leuke shows.

Mike

Mike

Niet te vergelijken met het Disney 'hoofdpark' maar wel aan te raden om te bezoeken. Ik ben er heel wat jaren geleden heen geweest toen het net open was en 1,5 jaar geleden weer en wat is dit park vooruit gegaan. Het attractieaanbod is beter geworden, het park heeft meer sfeer. Disney heeft er echt werk van gemaakt. Vooral de toevoegingen van de Tower of Terror en Crush's Coaster hebben het park goed gedaan.

Stefan

Stefan

Persoonlijk vind ik Disney Studio's nog net iets beter als Disneyland zelf. In studio's is de uitwerking van sommige attracties zo mooi, dat het gewoon een niet te missen attractie is. Het is allemaal zo speciaal en ongewoon. Ook de shows liegen er niet om. Voor de verdere rest is mijn (korte) recensie van Disneyland Parijs zelf, hier ook van toepassing. Duur, maar wel goed, vriendelijk en niet te missen!

Robin

Robin

Goed en leuk park! Leuk aanbod van attracties. Er is een goede sfeer. Personeel is over het algemeen ook goed. Eten en drinken is duur, maar dit kun je verwachten bij disney.

Anoniem

ik vind het echt een super leuk en gezellig park. en een super leuke sfeer. de rock and rollercoaster is echt super vet. de tower of terror is echt leuk ik wil er wel.

Anoniem

SUPER PARK!!! ik kan niets veel beter zeggen SUPER PARK!!!!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.