Walt Disney Studios

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Marne La Vallee, Frankrijk

Beoordelingen

Beoordeel Walt Disney Studios zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Maaike

maaike

ik vindt het een super park, voor attracties met spanning moet je echt hier zijn. de muziek en de sfeer is super goed in dit park.

Ilse

Ik vind het gewoon een SU PER PARK!Lekker eten,goeie sfeer met disneymuziek,entertaining,toffe shows en mega rides!Ook belangrijk,veel indoor,zodat men niet uitgeregend is!

Wiikl

Gewoon goed niet heeeeeel veel atracties

Joshua

De 2 parken van Disney zijn allebei super.dit park is ook heel netjes. Leuke attracties zoals studio tram tour. Ook het nieuwe toy story playland is super. In allebei de parken is een hele goede sfeer. Geweldig

Tyler

Dit is een geweldige uitbreiding op het Disneyland Park geweest. Geopend in 2002, en nog steeds word het steeds meer uitgebreid. het heeft geweldige thrill rides, o.a. Tower of Terror, Rocking Roller Coaster starring Aerosmith. het is iets korter geopend als haar zuster park, maar dat is niet zo erg. want meestal heb je het op een niet zo'n drukke dag dan wel gezien. en kan je de avond nog even in het zuster park afsluiten.

Stijn

stijn

Dit is een erg goed park met echt hele gave attracties zoals: tower of terror, crush coaster en rock'n rollercoaster. ook hier is het personeel in het thema van de attractie aan gekleed. in de studio's zijn ook hele gave shows te zien. en al weer is het eten hier goed

Brian

brian

ik vind het atractieaanbod heel goed, vind rock'n rollercoaster geweldig. personeel is ook heel goed. toen ik in de tower of terror ging was ik voor de deuren van de lift nederlands aan het praten tegen mijn ouders, en toen prate iemand van de tower of terror nederlands naar mij terug

Jeroen

Jeroen

Dit park vind ik beter dan Disneyland zelf, Personeel vind ik hier weer iets enthousiaster dan in Disneyland. (veel medewerkers zijn steeds met hun telefoon bezig) Crush Coaster, wat een heerlijke attractie is dit. Met onverwachte bochten! Heerlijk dat je hier ook de Intermission card kon gebruiken. Tower of Terror, heerlijke attractie. Personeel doet echt zijn best om je te entertainen, dit lukt ook perfect. Snap alleen niet hoe het Disneyland (Studio + park zelf) het lukt dat alle attracties ook voor kleintjes zijn. TowerTerror 1,02 meter. Rock'n rollercoaster, heerlijk als de muziek het in de treintjes het doet, (3x gehad dat die het niet deed, maakt de rit heel erg saai)

Anoniem

als ik moet kiezen vind ik de studios mooier dan het hoofd park. en dat ligt aan het aanbod van de attractie.

Alexander

Alexander

Los is het park misschien niet zo heel bijzonder, maar er staan een paar hele leuke attracties in en met een combinatiepas voor beide disneyparken is het wel een must see.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.