Walygator parc

Bekijk alle attractieparken

Frankrijk Maizi, Frankrijk

Beoordelingen

Beoordeel Walygator parc zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Pretpark

Walygator Park heeft prima attracties, alleen is het te duur. Te weinig onderhoud en eten en drinken wat minder. Personeel ook best onvriendelijk.

Tamara

Tamara

Op zich wel een mooi park, en leuk gethematiseerd. Komt alleen wat schreeuwerig over, hou ik niet zo van. Mist sfeer. Personeel is onvriendelijk en eten is niet lekker.

Lenny

Dit jaar geweest super goeie B&M Personeel,eten kan beter Maar wel de moeite waard om eens te gaan

Guido

Ben er laatst geweest en helaas is er weinig over van de pracht en praal die er was onder het six flags management. Ik was er 8 jaar niet geweest en het leek net alsof er in die 8 jaar ook geen onderhoud en reparaties zijn gepleegd. Alles is oud, kapot en valt uit elkaar. Een deel van de attracties staat stil Tang'or en Dark Tower en het lijkt er niet op dat ze binnenkort weer openen. Het is te hopen dat dit park snel in handen komt van een beter management want die kermisklanten bakken er niets van.

Matthias

Goeie attracties die wel wat meer aankleding verdienen, nooit veel volk. Je kan er altijd doorlopen naar de attractie zelf zonder wachtrijen. Eten was echt fantastisch en ook niet duur naar pretparknormen. Dit par ga ik geen 2de keer doen weliswaar, ik ben alle attracties al beu, 8X Waly Coaster, 8X The Monster en 6X Anaconda. Voor de rest nog wel veel voor de kleinere kinderen

Lucas

lucas

10 10 10 10 10 echt geweldig!

Jarne

jarne

De directie van Walygator Parc is, naar eigen zeggen, de onderhandelingen gestart met de Plopsa-groep. De twee kermisbroers die het Lorrainse park in 2006 overnamen van de Starparks-groep, overwegen het park van de hand te doen.

Sjoerd

Mooi park en leuken attracties!

Ruud

Ruud

Leuk park, met goede attracties! Zeker met de nieuwe B&M. De sfeer vind ik alleen niet geweldig.

Sofie

Sofie

Ik ben er in het hoogseizoen heen geweest, dus ik verwachtte enorme rijen, maar het viel ontzettend mee! Het park heeft echt een paar top-attracties, en je vermaakt je je de hele dag! Echt een aanrader!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.