Wild- und Freizeitpark Klotten

Bekijk alle attractieparken

Duitsland Klotten / Cochem, Duitsland

Beoordelingen

Beoordeel Wild- und Freizeitpark Klotten zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Tamara

Tamara

Is meer een speeltuin dan een attractiepark, maar toch.... Wat er staat is wel goed, en ook twee hele vette atrracties (de wilde muis en de waterbaan). Verder vriendelijk personeel en goed eten en drinken. Het dierenpark is best groot. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Rik

Rik

Ik heb net dit parkje bezocht en ben aangenaam verrast! Piekfijn onderhouden park, aangename sfeer en topattracties. Let wel op: combineer zeker met een halve dag Cochem, op een paar uurtjes heb je alles wel gezien. Ik heb er ook gegeten en gedronken aan zeer schappelijke prijzen. Hier kan je nog attracties vinden die je vooral zelf moet bedienen zoals de Nautic Jet. Maar evengoed een heuse rollercoaster en een flume die je ook in bijvoorbeeld Europa-Park kan tegenkomen. Zeker de moeite waard om eens te doen met vrienden of familie!

Chiel

Het is heel raar maar toen ik voor het eerst op de foto's keek dacht ik dat het een soort linneaushof was, De achtbaan lijkt mij alleen leuk. een: 5,8

Sylvia

Leuk park, zelfs als ouder ga je van de waterbaan. Achtbaan gaat nog best hard. Heerlijk wandelen langs de dieren. Leuk dat je gewoon tussen de hertjes loop.

Niels

Niels

Alleen de achtbaan lijkt me erg leuk.

Nicole

wel leuk dat het een combinatie is van dierentuin en attractiepark!

Pieter

erg leuk parkje op de berg bij cochem bereikbaar met stoeljes lift leuke water atraktie

Rick

wij gingen er altijd heen als we in de buurt op vakantie waren. We deden altijd eerst de dieren maar ze hebben eigenlijk alleen maar herten. Er zou ook nog een boomstambootjes baan komen onder de nieuwe achtbaan in een rots, maar dat ging niet door.

Pieter

Pieter

Het park ligt bovenop een berg met geweldig uitzicht in alle richtingen. Het aanbod van attracties is voor de entreeprijs dik in orde, de achtbaan is een rasechte topper, nog beter dan zijn !" broertje !" in Tripsdrill. Verder zijn het voor namelijk zelfbedieningsrides van Heege. Zoals de NauticJet etc.

Maico

maico

Lijkt me niet zo leuk

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.