The Amsterdam Dungeon

Bekijk alle dagattracties

Nederland Amsterdam, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel The Amsterdam Dungeon zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Peter Sloterdijk

Geen afbeelding

Geweldige ervaring. Goed acteerwerk. Gehele tour genoten.

Daems chris

Geen afbeelding

zeer leuke ervaring zelf 2x mogen meespelen

Harry Doesborg

Geen afbeelding

Ik vond het spannend. Ze deden het erg leuk.erg aan te raden.

Anoniem

Geen afbeelding

Afgelopen weekend ben ik naar de Amsterdam Dungeon geweest. Het overtrof mijn verwachtingen. Waar pretparken of andere attracties vaak details laten liggen is de Dungeon prachtig aangekleed. Met oog voor detail en steengoede acteurs is deze attractie een aanrader. Je gaat van show naar show waar je het ene moment lacht en het andere moment schrikt. De humor is leuk zonder flauw te worden. De achtbaan aan het einde had voor mij niet gehoeven, maar dat bederft de pret niet.

Anoniem

Geen afbeelding

Op een vrijdagmiddag de Amsterdam Dungeon bezocht en het oversteeg mijn verwachting. Je maakt een reis door de gruwelen die plaats hebben gevonden in Amsterdam in vroegere tijden. In elke ruimte speelt zich een nieuwe geschiedenisles af, waarbij de acteurs een fantastisch schouwspel weergaven. Aan het eind is er ook nog een kleine achtbaan die het best te omschrijven valt als kort maar krachtig. Een leuke toevoeging. Een erg leuke interactieve dagattractie die absoluut de moeite waard is. Aanrader voor eenieder die een dagje Amsterdam doet!

Linda

Geen afbeelding

Afgelopen weekend geweest en het was erg leuk! Geweldige acteurs leiden je van scène naar scène en in elke ruimte leer je op spannende maar ook grappige wijze iets uit de geschiedenis van Amsterdam. Van de VOC tot de tijd van de heksenvervolgingen. Interactief, vol humor en leuk aangekleed. Aan het eind is er nog een klein ritje in de achtbaan als afsluiter. Zeker aan te raden tijdens een dagje Amsterdam!

Levi

Levi

Als je in onze hoofdstad komt, dan is het echt waard om een anderhalf uurtje vrij te maken om de Dungeon eens te bezoeken. De Dungeon brengt een heel unieke sfeer over naar de bezoekers. De Dungeon brengt met haar aangeklede thematisering een heel indrukwekkende en beangstigende sfeer over op de bezoekers. Je hebt als bezoekers steeds het gevoel dat iets ergs kan gaan gebeuren of dat er een schrikpartij kan komen. De acteurs en actrices doen het uitermate goed; ze laten heel duidelijk zien wat goed schouwspel is, en ze kunnen heel goed improviseren op de reacties en bewegingen van de bezoekers. Alles was echt heel top in de Amsterdam Dungeon, nadelen hiervan was dat de prijs vrij hoog is en soms was het moeilijk om de acteurs te begrijpen, maar alles bij alles was het een leuke ervaring.

Anoniem

Geen afbeelding

Ik vond het een superleuke ervaring om te beleven, en ik ben trots dat ik er in ben gegaan ondanks dat ik bij de ingang eigenlijk al niet meer durfde. Ik heb gelachen en gehuild daarbinnen want t was leuk maar oh zo eng. Over het eten ben ik het niet helemaal eens met mijn voorganger die hierover beoordeelt heeft, er was aan het einde in het winkeltje wel eten te koop.. geen maaltijden of iets dergelijks maar er was zeker eten te koop !

Rick

Geen afbeelding

De Amsterdam Dungeon is een attractie die een indruk achterlaat, Ik zelf ben vandaag geweest en kwam er bang uit. Maar het is indrukwekkend hoe de acteurs in hun rol blijven en het heel mooi overbrengen. De Reaper, is wat minder. Voor de rest top!. (1 voor eten en drinken, omdat er niks word verkocht in het gebouw)

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.