Aqualibi

Bekijk alle dagattracties

België Wavre, België

Aqualibi ligt aan de rand van attractiepark Walibi Belgium bij Brussel. In het overdekte zwemparadijs komen waterliefhebbers volop aan hun trekken. Er is een groot golfslagbad en voor wie rust wil zijn er verkwikkende bubbelbaden. Aqualibi heeft zes verschillende waterglijbanen. Lees verder...

De Xtreme is 100 meter lang en 16 meter hoog. In de Surf zit je met z’n tweeën op een rubberen band en glijd je 60 meter omlaag. In de Zap stort je haast loodrecht naar beneden.

De Rapido is een wildwaterrivier waarin je dan weer kabbelend dan weer heftig door het water wordt meegenomen. Voor kleinere kinderen heeft Aqualibi de Mini Beach. Dit speelgebied heeft vier miniglijbanen, waterstralen en een reuzenemmer vol koel water.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Beoordelingen

Bekijk alle 27 beoordelingen van Aqualibi

Beoordeel Aqualibi zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Tamara Vandenbergh

Geen afbeelding

Het bezoek aan Aqualibi was meer dan 10 jaar geleden. Doch heeft me dit aangenaam verrast door de veranderingen die er zijn gebeurt voor de allerkleinsten. Heel netjes, lekker warm zodat ze niet afkoelen buiten het water. Indien dit waterpark ook nog zou uitbreiden met een bad en of buitenglijbaan krijgen ze van mij meer dan 10+. enige minpuntjes dat ik kan meegeven is - dat de vloer over globaal het zwembad veel te glad en gevaarlijk is. - het restaurant in het zwembad er niet echt proper bij lag ondanks je daar op je blote voeten rondloopt kan je zowaar letterlijk in de frietjes trappen.

Kristof De Clercq

Geen afbeelding

Heel leuk geweest met papa's en zonen (11 jaar). Vooral de wildwaterbaan sprak aan. Niet te druk (best vroeg komen - wij startten al om 10.30 uur) want in de latere namiddag langere wachtrijen. Aangename sfeer. Heel vlot te bereiken. Eet en drank mogelijkheden zouden gezonder en gedifferentieerder mogen zijn.

Erwin

Geen afbeelding

Na wat negatieve reacties gelezen te hebben toch maar een keer gegaan en het viel me mee. Binnen is alles superschoon en zijn er veel leuke glijbanen voor kids boven de 1.20 Er waren meer dan genoeg stoeltjes vrij (zondagavond) Strakke zwembroeken verplicht, zoals ook vermeld staat op hun website. Ze hebben een handig systeem voor de kluisjes waardoor je geen los geld nodig hebt. Wildwaterbaan is erg leuk. Minpuntje zijn de hoge prijzen voor eten.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.