Aqualibi

Bekijk alle dagattracties

België Wavre, België

Beoordelingen

Beoordeel Aqualibi zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Tamara Vandenbergh

Geen afbeelding

Het bezoek aan Aqualibi was meer dan 10 jaar geleden. Doch heeft me dit aangenaam verrast door de veranderingen die er zijn gebeurt voor de allerkleinsten. Heel netjes, lekker warm zodat ze niet afkoelen buiten het water. Indien dit waterpark ook nog zou uitbreiden met een bad en of buitenglijbaan krijgen ze van mij meer dan 10+. enige minpuntjes dat ik kan meegeven is - dat de vloer over globaal het zwembad veel te glad en gevaarlijk is. - het restaurant in het zwembad er niet echt proper bij lag ondanks je daar op je blote voeten rondloopt kan je zowaar letterlijk in de frietjes trappen.

Kristof De Clercq

Geen afbeelding

Heel leuk geweest met papa's en zonen (11 jaar). Vooral de wildwaterbaan sprak aan. Niet te druk (best vroeg komen - wij startten al om 10.30 uur) want in de latere namiddag langere wachtrijen. Aangename sfeer. Heel vlot te bereiken. Eet en drank mogelijkheden zouden gezonder en gedifferentieerder mogen zijn.

Erwin

Geen afbeelding

Na wat negatieve reacties gelezen te hebben toch maar een keer gegaan en het viel me mee. Binnen is alles superschoon en zijn er veel leuke glijbanen voor kids boven de 1.20 Er waren meer dan genoeg stoeltjes vrij (zondagavond) Strakke zwembroeken verplicht, zoals ook vermeld staat op hun website. Ze hebben een handig systeem voor de kluisjes waardoor je geen los geld nodig hebt. Wildwaterbaan is erg leuk. Minpuntje zijn de hoge prijzen voor eten.

Dries Lemmens

Geen afbeelding

Een super leuke namiddag vol waterpret met m'n zoon van 1m22! Voor groot en klein is er een groot aanbod aan glijbanen en lekker warm klimaat in deze koude periode.

Saskia

Geen afbeelding

Online kaarten besteld en toch moesten we in een lange rij staan bij de kassa. Jammer dat er niet een kassa is voor onlinetickets. Een snellere afhandeling zou prettig zijn.Het eten ongezond en kwaliteit/ prijs verhouding niet goed. Kluisjes systeem zeer prettig. Verder was het zwembad kleiner dan verwacht. Voor de kinderen wel genoeg te doen. Het geluid overweldigend hard. Kinderen hebben het leuk gehad. Voor ons ouders was het uitzitten.

Anoniem

Geen afbeelding

Wat een teleurstelling. Denk je voor de verjaardag van je vriend lekker met een groepje te gaan zwemmen, kom je niet binnen. Alle 4 de mannen hadden namelijk een te lange,losse zwembroek aan. Dit zeiden ze natuurlijk wel pas toen we de tickets al gekocht hadden .Maar hey, we zouden een zwembroek kunnen kopen , voor €18,- de stuk. Reken maar uit; 21x6 + 4x18 = €198,- om te kunnen gaan zwemmen. Niet gedaan dus. We hebben meteen ons geld teruggevraagd, wat we gelukkig wel terug hebben gekregen. Maar wat een ballentent.

Willems Gert

Geen afbeelding

beetje verouderd. leuke glijbanen, maar spijtig dat kinderen net iets kleiner dan 1m20, zelfs onder begeleiding, er niet op mogen. we misten ook een buitenzwembad, of mogelijkheid om buiten te kunnen

Karoline focke

Geen afbeelding

heel leuk was het!!!! zouden heel graag nog eens terug komen wel spijtig dat het nogal duur is.

Kenzo

Geen afbeelding

Het is er proper, er zijn attracties voor zo goed als iedereen en het personeel is vriendelijk en doet z'n job. Wel kijk ik uit naar een nóg snellere glijbaan!

Lauwens

Geen afbeelding

Zeer mooi en verzorgd zwembad. Grote parking. Personeel goed tweetalig. Was zeer slecht weer en toch niet overvol.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.