Atomium

Bekijk alle dagattracties

België Brussel, België

Beoordelingen

Beoordeel Atomium zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Leonora beerens

Geen afbeelding

Mooie kijk op Brussel. Ook de weg naar het hoogste punt was intressant

Leonie Van Gerven

Geen afbeelding

Samen met 6 vrienden uit Amerika en Bermuda, die allen voor de eerste keer in België waren, bezocht ik het Atomium. Ze waren nogal onder de indruk, zowel van de binnen- als buitenkant. Hoogtepunt was zeker en vast de lichtshow met nice muziek in een van de bollen. Ook heel leuk dat je een gratis ticket kreeg voor het Adam museum. :)

Stefan van Dijck

Geen afbeelding

De tickets zaten onmiddellijk in mijn mailbox. Er stond bij dat je ze moest afprinten maar dat bleek gelukkig niet waar te zijn.

Vanhulsel

Geen afbeelding

Wij hebben een inspirerende, leerrijke en leuke dag gehad. Zéér de moeite waard.

Irma Berendsen

Geen afbeelding

Van buiten indrukwekkend. Binnen niet de moeite waard om te bezoeken. Jammer van het geld. Veel wachten en weinig leuke/mooie dingen.

J.Y. Constandse

Geen afbeelding

Leuk vooral de tentoonstelling over de wereld tentoonstelling in 1958 was erg interessant. Ook het uitzicht en de lichtshows vonden we ok.

Marian Sturm

Geen afbeelding

Het is handig om online tickets te kopen, dit scheelt een lange wachtrij, bij ons was het mooi weer, maar bij regen waren we flink nat geweest. Vriendelijk personeel, ruim aanwezig om alles vlot te laten verlopen. Goed te bereiken met openbaar vervoer. De foto's zijn wel erg duur.

Diane Van Dyck

Geen afbeelding

Voor onze Belgische nationale trots (?????) zou veel beter kunnen, plus punten : parking - mooi opgepoetst monument - lekkere broodjes op benedenverdieping - min punten : in-trieste en onverzorgde omgeving / veeeeeeel te duur restaurant op bovenverdieping / binnen te weinig benutte ruimte voor tentoonstellingen.

Marnix Ottevaere

Geen afbeelding

Super ervaring. We waren hier al eerder, maar het is alweer twintig jaar geleden. Die tijd van de fifties en sixties herbeleven is telkens weer kippevelmomen! Tot binnen twintig jaar!

Sadal

Geen afbeelding

Het was leuk .wij hebben genoten

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.