Costa Caribe Aquatic Park

Bekijk alle dagattracties

Spanje Vilaseca, Spanje

Naast attractiepark PortAventura in Salou ligt het Costa Caribe Aquatic Park, een waterpark met spannende waterglijbanen, zwembaden en een heerlijk strand. In het waterpark van een halve hectare groeien meer dan 4000 tropische planten, waardoor je een echt vakantiegevoel krijgt. Lees verder...

Als het weer in het noorden van Spanje iets minder is, kun je terecht in het overdekte gedeelte van het Aquatic Park, een ruim 8000 vierkante meter groot indoor waterparadijs.

Kinderen hebben in Costa Caribe Aquatic Park een eigen waterspeelplaats, met ondiepe baden, kleine waterglijbanen en een schip vol Sesamstraat-karakters. In het waterpark staan 16 attracties, waaronder de hoogste waterglijbaan van Europa: King Khajuna torent 31 meter de hoogte in. Wie van deze glijbaan durft, glijdt met een adembenemende snelheid van 6 meter per seconde omlaag.

Lekker rustig genieten van zon en water kan ook in Costa Caribe Aquatic Park. Bijvoorbeeld in en om Playa Paraíso, een groot zwembad speciaal voor volwassenen. Je voelt je er even in het Caribisch gebied. Op Bahama Beach staan comfortabele ligbedden klaar voor een paar uurtjes zonnebaden. En wie toch het water in wil, maar iets anders zoekt dan de spectaculaire glijbanen is er El Rio Loco, een 1500 meter lange rivier die je rustig dobberend in een zwemband rond het hele waterpark voert.

Al het waterplezier van Costa Caribe Aquatic Park ligt in een tropische omgeving, met palmen, kleine hutjes waar je zomerse cocktails kunt halen en relaxte reggaemuziek.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Beoordelingen

Bekijk 0 beoordelingen van Costa Caribe Aquatic Park

Beoordeel Costa Caribe Aquatic Park zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.