Deltapark Neeltje Jans

Bekijk alle dagattracties

Nederland Vrouwenpolder, Nederland

Bij Deltapark Neeltje Jans zie je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953, zeedieren en het onderwaterleven van de Oosterschelde en de Noordzee. Nederland ligt voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen.

Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven een indruk van de enorme kracht van het water. Lees verder...

Maak een wandeling door het binnenste van de Stormvloedkering, ontdek het onderwaterleven van de Oosterschelde in het grootste aquarium van Zeeland en sta oog in oog met tropische haaien in het nieuwe Bluereef aquarium. Lekker uitwaaien kan tijdens een prachtige rondvaart over nationaal park De Oosterschelde. Tijdens deze vaart worden regelmatig bruinvissen en zeehonden gespot. Verder wonen er in het themapark haaien en roggen, zijn er zeehonden- en zeeleeuwenshows en kan jong en oud zich vermaken in verschillende attracties, zoals de orkaanmachine en de hoge waterglijbaan.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Beoordelingen

Bekijk alle 17 beoordelingen van Deltapark Neeltje Jans

Beoordeel Deltapark Neeltje Jans zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Geen afbeelding

Zeker een aanrader! Leuke attracties en shows, zeker het bezoek aan de deltawerken is de moeite waard. De boottocht was wat minder (mede door het regenachtige weer), maar verder een top dag gehad! Het park is mooi schoon en het personeel is vriendelijk. Ben zelf 21 jaar en had er van tevoren niet zo'n zin in, maar ik kom zeker nog een keer terug!

Geen afbeelding

Super leuke dag gehad! De kids op de foto met de zeeleeuw was wel het hoogtepunt van de dag.

Geen afbeelding

"Zwemmen met haaien"geboekt. Boeking was helaas niet goed gegaan. Maar super opgelost door de medewerkers aldaar. Het ging alleen niet om zwemmen, maar in een kooi het water in. Tussen de Haaien, Rog en vissen. Sowieso geweldige ervaring. Ervoor nog een rondleiding gehad. Super interessant. Vriendelijk begeleider! Daarnaast nog veel te doen in het park. Zeer zeker wanneer het mooi weer is. Deltawerken en Stormvloedkering heeft behoorlijk indruk op ons gemaakt. Ja, het kost wel wat.. maar als je kijkt naar onderhoud en verzorging van de dieren. Dan is het het eigenlijk wel waard. Leuk uitje! Zeer zeker, wanneer het aangenaam weer is!!! Personeel zeer vriendelijk.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.