Deltapark Neeltje Jans

Bekijk alle dagattracties

Nederland Vrouwenpolder, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Deltapark Neeltje Jans zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Geen afbeelding

Zeker een aanrader! Leuke attracties en shows, zeker het bezoek aan de deltawerken is de moeite waard. De boottocht was wat minder (mede door het regenachtige weer), maar verder een top dag gehad! Het park is mooi schoon en het personeel is vriendelijk. Ben zelf 21 jaar en had er van tevoren niet zo'n zin in, maar ik kom zeker nog een keer terug!

Anoniem

Geen afbeelding

Super leuke dag gehad! De kids op de foto met de zeeleeuw was wel het hoogtepunt van de dag.

Anoniem

Geen afbeelding

"Zwemmen met haaien"geboekt. Boeking was helaas niet goed gegaan. Maar super opgelost door de medewerkers aldaar. Het ging alleen niet om zwemmen, maar in een kooi het water in. Tussen de Haaien, Rog en vissen. Sowieso geweldige ervaring. Ervoor nog een rondleiding gehad. Super interessant. Vriendelijk begeleider! Daarnaast nog veel te doen in het park. Zeer zeker wanneer het mooi weer is. Deltawerken en Stormvloedkering heeft behoorlijk indruk op ons gemaakt. Ja, het kost wel wat.. maar als je kijkt naar onderhoud en verzorging van de dieren. Dan is het het eigenlijk wel waard. Leuk uitje! Zeer zeker, wanneer het aangenaam weer is!!! Personeel zeer vriendelijk.

Anoniem

Geen afbeelding

Leuke dag gehad. Als je alles wilt zien en shows wilt bijwonen moet je op tijd zijn. Het hoogtepunt was het rondlopen IN de Deltawerken. Erg leerzaam dat, ook voor onze twee (volwassen) kinderen. Door de kaartjes via www.dagtickets.nl te kopen konden we profiteren van € 7,= p.p. korting.

Ingrid

Geen afbeelding

Leuk en leerzaam dagje uit, zeker voor kinderen. Hele dag nodig gehad om alle shows/presentaties, films, attracties en bezienswaardigheden te bezoeken. Deze waren allemaal de moeite waard en leuk opgezet. Met Dagtickets scheelde het voor de volwassenen 9,50 euro! De volle mep van 24,50 inclusief boottocht is te veel gevraagd. Eten en drinken is bij attractieparken altijd aan de dure kant. Wanneer dat nu eens de helft tot eenderde goedkoper gemaakt werd, verkochten ze wellicht meer en zat het restaurant ook vol. Wel zo gezellig.

Willian

Geen afbeelding

ik ben er geweest toen het net geopend was,intussen is er heel veel veranderd. ik vind dit een geweldig dagje uit en zeker als je hier wat interesse in hebt. de boottocht kun je beter beschouwen als even lekker uitwaaien. verder is de documentaire hiervan zeer interessant zeker voor mensen die dit nog nooit hebben gezien. een aanrader dus

Anoniem

Geen afbeelding

interessant park, ook voor de kleinzoon (8 jaar . De boottocht voegt niets toe: weinig te zien, vooral als het wat mistig is....

Anoniem

Geen afbeelding

Geweldige dag gehad, erg leerzaam! Jammer dat de dag te kort was.

Anoniem

Geen afbeelding

Leerzaam park over één van de grootste rampen die in Nederland heeft plaatsgevonden. Voor zowel de kleineren kinderen als de wat oudere jeugd veel te doen. Kom op tijd want het park sluit al om 17:00 uur en als je alles wilt zien heb je je tijd echt wel nodig. Leuke shows, mooi aquarium. Het park doet in ieder geval niet heel erg commercieel aan en dat is ook wel eens een verademing.

Anoniem

Geen afbeelding

Beetje weinig gezien de dure entree prijs.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.