Domein van de Grotten van Han

Bekijk alle dagattracties

België Han-sur-Lesse, België

Beoordelingen

Beoordeel Domein van de Grotten van Han zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Tika Arts

Geen afbeelding

We hebben een super leuke middag gehad. De grotten zijn echt prachtig! Tip: geef ergens aan dat je vanaf 4 uur niet meer verser kunt wandelen maar met een karretje opgehaald wordt. Ook was het vooraf handig geweest om te weten dat je na de safari of wandel direct door kunt naar de grotten.

Els Demanet

Geen afbeelding

Een fantastische uitstap met de kleinkinderen. Ze genoten vooral van het licht -en klank spektakel in de grotten, het museum en natuurlijk het busritje door het wildpark.

Patricia LUCKX

Geen afbeelding

Het bezoek aan de grotten was fantastisch en de nieuwe film "Origin" is echt mooi. Het dierenpark is ook een must.

Demandt Stefan

Geen afbeelding

Supermooi domein met spectaculaire grotten. Mooi onderhouden park.

Nancy Beullens

Geen afbeelding

We hebben een zeer fijne dag beleefd. Het lichtspel in de grotten was fantastisch mooi. Alles was goed georganiseerd. Zeker voor herhaling vatbaar

Cécile

Geen afbeelding

Het was een heel toffe dag. De grotten zijn heel mooi en het wildpark is ook te ontdekken (volgende keer doe ik het te voet ipv in safaribus). En vergeet niet het museum Han 1900 te bezoeken, het is de moiete waard. PrehistoHan vond ik minder interessant.

NICOLE VIDAL

Geen afbeelding

une super journée qui a débuté par la visite de la grotte, puis une pause repas avant un tour dans le parc des animaux. en fin de journée,visite des musées. tout cela sous un soleil et en famille.

RENE monard

Geen afbeelding

zeer de moeite waard, zeker speleo (extra broek en kousen meenemen), naast heel veel positieve punten. een paar voor verbetering vatbaar, betere aanduiding aan ingang welke rij waar gaat, veel nutteloze verloren tijd. aan ingang een plannetje van het park. in het park meer borden met waar je je op dat moment bevind in het park. prachtig dierenpark

Sofie Aerts

Geen afbeelding

Leuke daguitstap. Zoontje van 4,5j vond de grotten heel leuk en was helemaal gek van het wildpark met het treintje. En spelen op de speeltuin erna maakte zijn dag helemaal goed. Mijn dochtertje van 1 vond de diertjes en speeltuin ook heel interessant.

Michiel

Geen afbeelding

De grotten waren erg mooi, groot en voorzien van een prettige gids met humor. Jammergenoeg waren de groepen echter te groot, hierdoor was af en toe lastig om de gids te horen door het lawaai/afstand. Het aansluitende safaripark was matig, is dat het erbij zat, maar op zichzelf niet écht de moeite waard.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.