Domein van de Grotten van Han

Bekijk alle dagattracties

België Han-sur-Lesse, België

Beoordelingen

Beoordeel Domein van de Grotten van Han zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Sofie Aerts

Geen afbeelding

Leuke daguitstap. Zoontje van 4,5j vond de grotten heel leuk en was helemaal gek van het wildpark met het treintje. En spelen op de speeltuin erna maakte zijn dag helemaal goed. Mijn dochtertje van 1 vond de diertjes en speeltuin ook heel interessant.

Michiel

Geen afbeelding

De grotten waren erg mooi, groot en voorzien van een prettige gids met humor. Jammergenoeg waren de groepen echter te groot, hierdoor was af en toe lastig om de gids te horen door het lawaai/afstand. Het aansluitende safaripark was matig, is dat het erbij zat, maar op zichzelf niet écht de moeite waard.

Hance

Geen afbeelding

Toutes les parties du parc sont très intéressantes.

Danny Martlé

Geen afbeelding

Beste, Het grottenbezoek op zich was fantastisch. De grotten zijn echt wonderlijk!! De gids was uitstekend, vriendelijk, sprak uitstekend Nederlands en wachtte heel geduldig telkens op de gehele groep alvorens haar uitleg te doen. De weetjes die ze vertelde waren leerzaam en verstaanbaar , vooral voor de leek zoals ik. Ook de klank en lichtshow was heel indrukwekkend. De treintjes kwamen vlot, geen grote wachttijden ondanks de toch wel drukke vakantiedagen. Het bezoek aan het wildpark viel wat tegen. De safaribussen waren goed berekend op de drukte, dus ook hier geen wachttijden. De uitleg hier,in het Nederlands , viel echter tegen. Niet goed hoor-en verstaan baar. Je kreeg wel genoeg tijd om de dieren te bekijken, maar deze waren echter niet goed zichtbaar. De uilen zaten ergens verscholen in het bladerdak, de wolven lagen heel ver weg van de omheining. Van de lynxen zag je alleen een puntje van een wuivende staart ergens in een boom achter de bladeren en van de andere hetzelfde omdat hij bovenop het dak van zijn verblijf lag,maar te hoog om vanuit de bus een goeie kijk te hebben. Van de beren zag je al evenmin iets, alleen een pluk haar die ergens ver in een donkere betonnen buis lag. Jammer, het is helemaal niet zoals je in de tv reclame ziet............

Michael Mulders

Geen afbeelding

Leuke uitstapje.

Ronald Desnyder

Geen afbeelding

Leuke belevenis

Katrien

Geen afbeelding

Zeer mooie grotten, absoluut de moeite, zeker met kinderen. De wachtrij gaat vlot vooruit. Ook de wildsafari is leuk.

Karla Magnus

Geen afbeelding

Het was heel intresant. De gids in de grotten vertelde heel leuk en wist heel veel.

Freya

Geen afbeelding

Mooi domein. Mooie grot maar iets teleurstellend tov vroeger. Toen was er een lichtshow en een bootje. Verder een prachtige grot. De kinderen 7-9jr hebben er ook van genoten. De tram naar de grot maakt wel ontzettend veel lawaai. Het park met dieren is mooi em uitgestrekt. Volgende keer gaan we dit eens te voet doen ipv de safaribus. Jammer dat de vogels in zon kleine kooien zitten! De prijzen van de cafetaria gelegenheden zijn erg schappelijk! Ook een hele mooie speeltuin aan.

Cédric

Geen afbeelding

Mooie namiddag in Han. Prettigen grotten en mooie dieren. Mooie plaats voor wandelen.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.