Domein van de Grotten van Han

Bekijk alle dagattracties

België Han-sur-Lesse, België

Beoordelingen

Beoordeel Domein van de Grotten van Han zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

CeramBo

Geen afbeelding

Prima gids in de grotten, ze zijn ook mooi verlicht. De dieren in het wildpark zagen er goed en actief uit. Ontvangst had duidelijker gemogen, we reden er zo voorbij, parkeren ook onduidelijk.

Melissa Demey

Geen afbeelding

Leuke dag, enkel waren de grotten minder leuk voor mijn dochtertje van 6jaar. Ze vond het ver stappen en saai om te luisteren :-) Mijn dochter van 9 vond het daarentegen super.

Miranda de kubber

Geen afbeelding

Wildpark is in een woord fantastisch. De grot was een minder ervaring daar de groep erg te groot was dus lang wachten op elkaar en onverstaanbare gids door veel geroezemoes

Geert Merkelbach

Geen afbeelding

Leuk uitje

Bilderberg

Geen afbeelding

Een leuke dag uit met het gezin met 2 kids van 6 en 7 jaar.

Niels claes

Geen afbeelding

mooie omgeving, en gratis parkeren buiten het seizoen. Enkel de rondvaart met het bootje was niet mogelijk. Daarbuiten is het een leuk dorpje. Een mooi verzorgd natuurpark en de grotten zijn wel de moeite waard. Het was dus een geslaagde dag!

Katrien Dauwe

Geen afbeelding

Heel leuke familieuitstap, voor zowel klein als groot!

Christel De Smedt

Geen afbeelding

Superfijn! Gids was top (Baudoin)! Mijn kindjes hebben er heel fel van genoten. Ook het wildpark bezocht, echt de moeite! Wij komen zeker nog eens terug :-)

Peter

Geen afbeelding

Zeer interessant moet je echt de ganse dag voor uittrekken, trui was niet echt nodig in de grotten voor mij - voor mijn vrouw en kind wel. Kind werd zo enthousiast dat hij nog eens wil gaan en het speleologietraject wil volgen

Henny Senden

Geen afbeelding

Ruim vijftien jaar geleden ook al in deze grotten geweest, blijft mooi. Onze aankomsttijd sloot mooi aan bij de vertrektijd van het treintje naar de grotten. De gids sprak goed Nederlands en wist veel bijzonderheden te vertellen op een luchtige manier, met wat grapjes tussendoor. Daardoor bleven ook de meeste kinderen geboeid luisteren.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.