Domein van de Grotten van Han

Bekijk alle dagattracties

België Han-sur-Lesse, België

Beoordelingen

Beoordeel Domein van de Grotten van Han zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Maurits

Geen afbeelding

Mooie ervaring

Nicky

Geen afbeelding

Super mooi zicht in de grotten, buiten de grotten en mooi verzorgd wildpark. Enkel de Belgische wafels kunnen beter! Die waren niet vers!

Sandrina Bardijn

Geen afbeelding

De ideale bestemming voor een afwisselend dagje uit. Voor wie houdt van een vleugje natuur, geschiedenis, plezier en avontuur. Aanrader voor jong en oud.

AJ Stout

Geen afbeelding

Ongelooflijk mooi!!! Het mysterieuze van de schepping onder de grond. Om stil van te worden. Ook omdat je anders de gids niet kunt verstaan: ) Alleen de evolutietheorie lag er te veel op. Als je dat naast je neer kunt leggen, als je anders denkt, hebben we er veel van geleerd.

Tamara

Geen afbeelding

Superdagje, heel mooi en vriendelijk personeel

Noël Parmentier

Geen afbeelding

het domein van de dieren in vrijheid te bezoeken met trein of te voet vonden we prachtig! de kindjes genoten er met volle teugen van! de grotten ook heel mooi, maar wat te lang voor het bezoek met kindjes. Alvast een dikke pluim voor jullie! het speelpark genoot ook heel wat bijval en aangepast aan elke leeftijd.

John van Kuijk

Geen afbeelding

We hebben de grotten, de safari toer en het museum op 1 dag gedaan wat goed te doen is. Het was gezellig druk en de wachttijden vallen reuze mee. Er zijn genoeg trammen en wagens waar je mee mee kunt gaan. Alles wordt in het Frans en Nederlands verteld. Wij hebben echt genoten van deze dag zeker al je langs het water gratis je auto kunt parkeren. Echt voor herhaling vatbaar en dan de safari route ook nog even lopend doen.

Ron welters

Geen afbeelding

leuke dagbesteding voor het hele gezin (2 volwasssen en 2 jonge kinderen 6 en 9) Voordeel is dat het ticket geldig blijft: dag 1 gebruikt voor de grotten en dag 2 voor het wildpark.

Van den Berghe

Geen afbeelding

zeer leuke dag gehad! ook al was het weer niet zo goed...

Ricaro

Geen afbeelding

Erg leuk en zeer mooie grotten stelsel. Jammer dat indien je eerst de grot doet je daarna 1,5 uur moest wachten op de safari rit deze was na terugkomst grot namelijk net vertrokken.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.