Domein van de Grotten van Han

Bekijk alle dagattracties

België Han-sur-Lesse, België

Beoordelingen

Beoordeel Domein van de Grotten van Han zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Bianca willaert

Geen afbeelding

de grotten van han was een fantastische ervaring, hoe zo iets kan is ongelofelijk; echt de moeite waard om een bezoek te brengen , met begeleiding van een gids die ons heel goeie uitleg gegeven heeft , en het was in de sfeer van halloween , een aanrader!!!

Dimitri Springael

Geen afbeelding

Prachtige ervaring van de wonderen der natuur. De aankoop via dagtickets.nl is zeker aan te raden. Verliep zeer vlot en zorgeloos kunnen vertrekken!

Harry

Geen afbeelding

Wij hebben de grotten en het wildpark bezocht. De grotten zijn al vele jaren een veelbezochte attractie en dat is helaas te zien aan de slijtage. Wij waren er in de herfstvakantie en dat is voor Belgie het laagseizoen. Het komt dan allemaal erg troosteloos over en veel vergane glorie. Het is erg ouderwets, veel stuk en zeer slechte wegen. Voor kinderen is het vooral een wandeltocht en het trammetje. De Nederlandse musea zijn druk bezig zaken moderner aan te pakken met speurtochten, interactieve zaken en heldere uitleg. Dat tref je hier allemaal niet aan. Een medewerker legt wel iets uit maar dat is minimaal en zeker niet kindvriendelijk. Een gemiste kans. De restaurants en bars waren allemaal gesloten in het dorpje dus ook daar geen vertier. Het wildpark had een leuke rondrit met de safariwagen. Hier iets meer uitleg.let verder goed op dat ze in dit deel van belgie veelal alleen contant geld accepteren. Ze hebben geen pin of die is opvallend vaak net stuk! ook parkeerautomaten accepteren vaak alleen muntgeld.

Miet vanrusselt

Geen afbeelding

Het was een onvergetelijke dag voor het hele gezin. Onze kinderen van 7 en 11 jaar vonden het super. De oudste was erg onder de indruk van de grotten en de zeer goede uitleg van de gids. De jongste vond de rondrit in de safaricar dan weer geweldig! Daar we via jullie reeds tickets hadden moesten we niet aan de kassa aanschuiven en konden we bij aankomst meteen op het treintje stappen. Alleen parking voor de auto was iets moelijker, weinig aangegeven in het dorp.

Ann Busschaert

Geen afbeelding

De grotten zijn zeer mooi. De rondleiding duurt wel wat lang voor de kinderen (1.5u) Het park is prachtig. Als je het te voet doet dan kunnen de kinderen via een app de dieren helpen redden en zo al spelenderwijs iets meer leren over alle dieren.

Liliane Vrancken

Geen afbeelding

Was een supergeweldige dag. Iedereen ZEER vriendelijk! Zeer goede gids in de grotten zelf! Alles ook proper en netjes! Doe zo verder!

H Gerfen

Geen afbeelding

Een prettige verrassing door de mix van de fenomenale grotten en de prachtige natuur met het safariepark. Echt een aanrader voor jong en oud. Heel relaxed dagje met cultuur en natuur. Voor herhaling vatbaar!

Dirk colpaert

Geen afbeelding

Een zeer mooi prachtig park!!!! Perfect Nederlands gidsen!!! Tot gauw

Dennis Heesakkers

Geen afbeelding

Wat een heerlijk dagje met de jongens bij de Grotten van Han. Vanochtend al vroeg vertrokken naar de Grotten van Han in België. Daarna nog even gezellig het Wildpark meegenomen en op de terugweg een culinaire maaltijd genoten van het restaurant met de gele 'M'. De Grotten van Han en het Wildpark zijn echt een aanrader !

Marie Van Breusegem

Geen afbeelding

Heel goed, prachtig!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.