Het Arsenaal

Bekijk alle dagattracties

Nederland Vlissingen, Nederland

Het Arsenaal aan de boulevard van Vlissingen staat helemaal in het teken van piraten en de zee. Je kunt er zien hoe het er aan toeging in de tijd van de zeerovers. Kinderen kunnen er voor even piraat worden. In de Piratentheatershow neemt het publiek de beslissingen. Lees verder...

Enteren, schieten, een kanon afvuren of liever omdraaien? Jij beslist!

In de speelgebieden Piratenmissie en Speeleiland krijgen jonge piraatjes de kneepjes van het vak onder de knie. Ze kunnen er een schip besturen, roeien met een roeiboot en de avonturen van kapitein Roodbaard volgen. De expositie Schuimers & Schavuiten toont hoe piraten leefden. Met een onderzeeër kun je afdalen naar donkere dieptes. Bedien zelf de knoppen en verbaas je over het leven onder water. Even later kun je haaien en roggen aaien, de vissen uit de Noordzee bekijken en felgekleurde tropische vissen bewonderen in de diverse aquaria.

Op de scheepssimulator kies je samen met kapitein Zwartbaard het ruime sop. Je komt in een storm op zee, een achtervolging en een heldhaftig vuurgevecht terecht. Het Arsenaal is al vanaf ver te herkennen door de 65 meter hoge uitkijktoren op het pand, het Kraaiennest. Vanaf de toren heb je een weids uitzicht over de zee en over Walcheren.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Beoordelingen

Bekijk 0 beoordelingen van Het Arsenaal

Beoordeel Het Arsenaal zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.