Hillywood Tour

Bekijk alle dagattracties

Nederland Hilversum, Nederland

De Hillywood Tour opent de deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Het speciale
treintje van Hillywood Tour neemt je dagelijks een uur lang mee over het Media Park in
Hilversum, het grootste Media Park van Europa.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Beoordelingen

Bekijk 3 beoordelingen van Hillywood Tour

Beoordeel Hillywood Tour zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Geen afbeelding

ik vond de tour een aanfluiting, heb die afgelopen vrijdag gedaan overigens voor de 2de keer de eerste keer was die nog leuk kon je in de studio;s kijken van vi en life 4 you, nu zagen we niets we hebben 1 lege studio gezien van live4 you , en we mochten in een rap tempo door de rekwisieten ruimte lopen. ik snap dat het vakantie seizoen is maar dan moet je of de prijs drastisch naar beneden halen, of in die periode niet rijden, want ik vond het diefstal van mijn geld , de mensen die in ons treintje zaten vonden het ook een erg zielige tour. ik vind als je dit organiseert je moet zorgen dat er iets te zien valt , maar er viel niets te zien , de jongen die de tour gaf beweerde ook nog dat de studio van vi zwaar beveiligd was en niet in mochten, terwijl ik er foto's van heb.

Geen afbeelding

Op 3 Juli namen wij deel aan de Hillywood Tour voor mij de 2e keer echter het is niet meer de moeite om hier 17 euro voor te betalen want je krijgt niets meer te zien zoals beloofd in het promo filmpje en ook bij aanvang van de Tour wordt je via een geluidsfragment hier blij mee gemaakt. Zo was geen één Tv studio te bezichtigen je zag alleen een gesloten deur en bij RTL boulevard mag je alleen nog maar snel door een raam kijken en foto's nemen is nu verboden dat was tijdens mijn eerste bezoek wel nog. Nee voor mij hoeft het niet meer en het was jammer voor de anderen die ook in het treintje zaten zij hadden ook iets meer verwacht

Marcel

Marcel Ooms

Iedereen die een keertje de studio's wil zien (inclusief Life4You, Voetbal International en RTL Boulevard) moet deze tour een keer doen. Ik beveel hem van harte aan.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.