Indoor Skydive Roosendaal

Bekijk alle dagattracties

Nederland Roosendaal, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Indoor Skydive Roosendaal zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Jan De Loose

Geen afbeelding

Zeer leuke eerste kennismaking met sky diving. Alle medewerkers waren heel vriendelijk en spontaan !! Een echte aanrader !!

Dany Goffeau

Geen afbeelding

Het was een super ervaring en we komen zeker terug om wat meer sessies te nemen! De kinderen hebben een nieuwe hobby gevonden.

Iza kamsma

Geen afbeelding

Geweldig!

Tinus

Geen afbeelding

Heel cool

Peter-Jan

Geen afbeelding

Vanaf het moment dat je de uitrusting uitgereikt krijgt begint de spanning op te bouwen. Wanneer iedereen is omgekleed krijg je een korte en duidelijke instructie in een leuke setting: je zit in vliegtuigstoelen, alsof je op weg bent echt uit een vliegtuig te springen. De instructeur was erg enthousiast en vriendelijk. Het skydiven zelf is erg vet. De eerste sessie weet je niet wat je overkomt. Een minuut per sessie is absoluut genoeg. Na een paar sessies gaat het wat beter en door de pauzes (wanneer je op andere deelnemers wacht) kun je even bijkomen en bedenken wat je anders gaat doen. De instructeurs zijn echt goed en geven je een veilig gevoel. Het restaurant biedt een sfeervolle omgeving om nog na te praten. En daar heb je na de actie zeker behoefte aan! Enige minpunt is de prijs.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.