Linnaeushof

Bekijk alle dagattracties

Nederland Bennebroek, Nederland

Linnaeushof is de grootste speeltuin van Europa. Op de ruim 350 speeltoestellen en attracties kunnen kinderen nog écht spelen: het gebruik van de eigen energie en fantasie staat voorop. Naast moderne attracties als funny wheels, hobbelfietsen en de superglijbaan heeft het speelpark ook nostalgische toestellen. Lees verder...

Op de ouderwetse schommelschuitjes en de familieschommel is het heerlijk zwieren en zwaaien.

Linnaeushof is ingedeeld in speelzones voor klein en groot. De kleuterspeeltuin is overzichtelijk en goed afgeschermd. Voor de allerkleinsten is er het veilige Dreumesland. Grotere kinderen zijn uren zoet in andere delen van de speeltuin, zoals de speel-sportief-hoek met de klimwand, skaterail en skiswing. En als het een keertje regent, is de overdekte speeltuin een uitkomst.

Enkele opvallende speeltoestellen in Linnaeushof zijn de Toffe Toren, het Piratennest en het Pioniersdorp. In de ronddraaiende Toffe Toren kun je jezelf naar een hoogte van 9 meter hijsen. Het Piratennest is nog hoger: 11 meter. Je kunt naar boven via een tunnelnet of een junglebrug. Het Pioniersdorp is een speellandschap dat je terugbrengt naar het Amerika van 100 jaar geleden. Een uitkijktoren, glijbanen, huisjes, bruggetjes en een ontmoeting rond het kampvuur met mascotte Bennie Broek zorgen voor volop speelplezier.

In waterspeeltuin De Oase kun je bij mooi weer spelen met allerlei attributen waar water uit komt. Zoals uit talrijke pijpen. Of uit de gigantische emmer die zich op onverwachte momenten leegt. De Oase heeft een grote waterglijbaan, waterspeelput, watertuimelbakjes en een waterbrug. En dat is nog lang niet alles. Linnaeushof heeft ook een minigolf, een fietsmonorail en de overdekte Wortelberg, om nog maar wat te noemen. Het park in Bennebroek mag zich met recht de allergrootste speeltuin van Europa noemen.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Speeltoestellen en attracties

Linnaeushof heeft meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties zoals kabelbanen, trampoline-& luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funnywheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest en het Pioniersdorp is een feest om in te spelen. Waterspeeltuin “De Oase” biedt een waterspektakel waar jong en oud kunnen genieten van spelen met water.

Beoordelingen

Bekijk alle 137 beoordelingen van Linnaeushof

Beoordeel Linnaeushof zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Heleen van der Rest

Geen afbeelding

Kinderen konden heerlijk spelen. Zelf kun je zitten. Lekker rustig op een doordeweekse dag.

Dick Betlem

Geen afbeelding

Een fantastisch, leuk, verzorgd, schoon en heel gezellig park. Een toppertje!

Clemens Stockmann

Geen afbeelding

Ons oudste kleinkind dat het reclamebord mee las kon Linnaeushof nauwelijks spelen maar las wel europa's grootste en zei gelijk " het is europa's mooiste" (en daar gaat het natuurlijk om)

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.