Linnaeushof

Bekijk alle dagattracties

Nederland Bennebroek, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Linnaeushof zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Wg Knabe

Geen afbeelding

Kinderrijk gebeuren met veel attracties, te veel om in 1 dag te doen, zwem oase een zegen vor de kinderen kunnen zich uitleven de gehele dag

T.E SELMI

Geen afbeelding

Ons bezoek aan Linnaeushof was een superleuke afsluiting van de zomervakantie. Mijn kleindochters van 7 en 10 jaar hebben zich uitstekend vermaakt zo ook oma..! Wel vind ik de prijzen van consumpties en versnaperingen aan de hoge kant! Maar een bezoek aan dit speelpark is beslist aan te bevelen!

Theo Dokman

Geen afbeelding

De kleinkinderen hebben zich byzonder vermaakt, ter gelegenheid van de verjaardag van opa. Het was voor iedereen een geweldige dag.

Petra Pijlman-Winkelhuijzen

Geen afbeelding

Linnaeushof een speeltuin om nooit te vergeten Geweldig om er te spelen en je kunt er ook heerlijk eten De kinderen hebben dan ook een geweldige dag beleefd Het is een speeltuin die voor alle leeftijden heel veel plezier geeft

Hans Hoekstra

Geen afbeelding

Vriendelijk personeel, fantastische lokatie! De twee kinderen van mijn zoon en schoondochter waren er nog nooit geweest (6 en 4). Na afloop in Heemskerk pannenkoeken gegeten. 's avonds vroeg zij: wat was het leukste van de hele dag: en beide jongens vertelde: de hele dag was heel fantastisch.

Frans Kors

Geen afbeelding

Mooie speeltuin maar vindt de entree voor volwassenen te duur,zij maken geen gebruik van de speelgelegenheden, althans veel minder, dan de kinderen waarvoor de speeltuin is bedoeld. Verder prima omgeving voor de kids.

W. Water

Geen afbeelding

Linnaeushof is een schitterend speelpark voor zowel de kleine als de wat grotere kinderen. Ook opa's en oma's kunnen zich er met hun kleinkinderen fantastisch vermaken. De speeltoestellen zijn veilig, goed onderhouden en zien er mooi uit.

Theo de Boer

Geen afbeelding

Jonge en iets oudere kinderen kunnen zich naar hartlust uitleven en daarna lekker afspoelen in het waterparadijs, heerlijk!

J.C.M. van den Broek

Geen afbeelding

Een prima speelparadijs voor kinderen van verschillende leeftijden. Ik was er met mijn kleinkind van 3,5 jaar. Hij heeft zich goed vermaakt. vervelend was het voor hem in een gelegenheid waar je binnen met diverse kussens kunt "spelen". Er hangt aan het net van de speelhoek een bordje met daarop Voor kinderen tot 7 jaar. Helaas waren er een aantal kinderen die ouder waren en door hun speelgedrag geen ruimte gaven aan de kinderen voor wie de activiteit daadwerkelijk is bestemd. Personeel daar permanent laten surveilleren is geen optie. Te hoge kostenpost! Maar af en toe iemand van het personeel even laten controleren en dan de oudere kinderen verwijderen zal snel een goede "preventieve" uitwerking hebben!

G. de Haan

Geen afbeelding

Leuk, schoon park en geen bij betalingen meer.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.