Linnaeushof

Bekijk alle dagattracties

Nederland Bennebroek, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Linnaeushof zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

R. Persoon

Geen afbeelding

Fantastich mooi en groot pretpark. Vooral het watergebeuren vonden ze geweldig.

Elly van Kempen

Geen afbeelding

Heel leuk vooral omdat de kinderen zelf moeten spelen en de begeleiders actief mee kunnen doen!

Wanda den Besten

Geen afbeelding

> veel speelplezier vnl. voor kinderen tussen 4 en 12 jaar > weinig begeleiding van eigen personeel bij binnen activiteiten(sommige kinderen waren te klein v d toestellen) > geen bushalte nabij het park: 15 min. lopen is vermoeiend voor ouders met meerdere kl. kinderen !!

Annemarie quint

Geen afbeelding

Superleuke speeltuin voor de kinderen . Jong en oud kunnen zich hier kostelijk vermaken!

Hans van Ham

Geen afbeelding

veel gebruik gemaakt van de verschillende attractie die daar aanwezig waren. onze kleindochter van 5 jaar oud heeft het geweldig naar haar zin gehad. TOP. Helaas waren er weinig banken aanwezig om te kunnen zitten op het grasveld, met veel moeite konden wij ons op richten na een poosje op het gras te hebben gezeten. Tevens hebben wij vrij lang in de rij gestaan om ons bestelling te kunnen doen, er was een Turks gezin die het nodig vond in 2 rijen zich te posteren even later stap de man uit de rij en ging bij zijn vrouw staan die aan de beurt kwam. Ik maakte een opmerking naar de man dat dat een aso gedrag was, wij staan allemaal fatsoenlijk in de rij te wachten en jij gedraag je zo. Ik kreeg allerlei verwensingen naar mij hoofd en de man zou mij buiten opwachten. Ik vond het vrij bedreigt en keek rond of er personeel rond liep om dit te melden, helaas zag ik er géén lopen. Nogmaals, buiten dit incident hebben wij ons kostelijk vermaakt. met vriendelijke groeten H van Ham

Babet Schorel

Geen afbeelding

Heerlijke dag gehad in een zonnig Linnaeushof. Voor mij als moeder lekker relaxed, beetje meegedaan, beetje gelezen, heerlijk! In eerste instantie vond ik het jammer dat er extra betaald moet worden voor bijvoorbeeld het karten, maar de prijs voor mij en mijn zoontje samen was wel redelijk. Hij heeft het echt helemaal fantastisch gevonden! Hadden een kortingsbonnetje in huis, maar kon deze korting (inclusief verrassing) niet verzilveren via kaartjes die ik op internet al van tevoren had besteld. Dat was dan weer jammer. Maar goed, zeker voor herhaling vatbaar!

Carolina de Wit

Geen afbeelding

Superleuk park. Het eten in het restaurant mag wel wat uitgebreider en gezonder. Met name het superongezonde kindermenu vond ik erg storend. Biedt wat fruit en groente aan!

Leen Hooven vd

Geen afbeelding

Ondanks de drukte hebben wij ons kostelijk geamuseerd met onze kleinkinderen, ze vonden het prachtig, geen minuut verveeld.

A.J.M. MIJE VAN DER

Geen afbeelding

Super leuke dag met kinderen en kleinkinderen.

Aranka korzaan

Geen afbeelding

Groot, groots, niet alles gemotoriseerd (dus vraagt gelukkig ook nog wat van kinderen zelf), multi-culti, voor alle leeftijden, gelegenheid voor eigen picknick, aardig personeel, maar geen gewone koffie (alleen cafeinevrij)?

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.