Linnaeushof

Bekijk alle dagattracties

Nederland Bennebroek, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Linnaeushof zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Tamara Rinkel

Geen afbeelding

Met twee kinderen van 3 en 4 ontzettend onoverzichtelijk, ze kunnen niet vrij spelen je bent ze zo uit het oog. Het was de dag dat wij waren ook nog eens enorm druk en chaotisch.

Linda van der Jagt

Geen afbeelding

Ontzettend leuk park. Kinderen willen het liefst alles tegelijk doen. Enige minpuntje is dat er maar 1 toiletgebouw is op een drukke plek.

Do

Geen afbeelding

Leuk park, met mooi weer ideaal voor kids bij t water

Coby Borst

Geen afbeelding

Als je (klein)kinderen hebt van verschillende leeftijden kan je in de Linnaushof heel goed verblijven , voor elk wat wils, vooral de aparte kleuter/peuter afdeling is geweldig. Hier kan je de kleintjes lekker hun gang laten gaan en de kans om ze kwijt te raken is veel minder aangezien er maar 1 ingang/uitgang is.

Rob Bossers

Geen afbeelding

Een geweldig speelpark met voor ieder wat wils. Na een bezoek vorig jaar aan het Linnaeushof was het op verzoek van de kleinkids om hier weer naar toe te gaan. Ze zijn 5 en 7 jaar oud en zijn dolenthousiast over de grootste speeltuin van Europa. De opa's niet minder trouwens. Ze amuseren zich kostelijk en alles is zo tiptop in orde dat we zeker nog een keer terug komen. Een echte aanrader!! kortom een TOPPERTJE!!!

D Schagen

Geen afbeelding

Het bestellen en binnenkomen met een etiket is prima verlopen. Het park is prima voor de ouders en de kinderen en ook voor opa en oma en de kleinkinderen. De consumpties zijn wel prijzig maar dat weet je van te voren. Is altijd voor herhaling vatbaar.

Kees weerstand

Geen afbeelding

Leuk park voor een gezin goed te doen en de hele dag vermaakt

Jolanda Nederpelt

Geen afbeelding

Ik was er nog nooit geweest en ging met 4 kinderen van de leeftijd 15,12, 10 en 8 jaar erheen. Ik hoopte voor de grotere kinderen dat er ook wat was voor hun. Nou met 2 wat jongere kinderen en zelfs ik als volwassen van 48 jaar hebben het reuze naar ons zin gehad.Ik zag op een gegeven ogenblik dat er zelf attracties voor rolstoelen waren. Dit vond ik helemaal geweldig. Dat ook aan deze doelgroep gedacht is. Ook vond ik dat er genoeg zitplekken waren , zowel in de zon als uit de zon. Genoeg voor iedereen. Ik miste alleen wat w.c's achter in het park. Of ik had ze niet ontdekt. Genoeg plattengrondjes lagen erbij de receptie. Jammer dat je daar ook geen uitrij munten kon kopen. Alhoewel ik geen rijen dik had voor me. Er waren mensen die het jammer vonden dat het ijs en de sluspuppies zo snel opwaren bij het kleine kioski. Ik had er geen hinder van ondervonden. Ik vind het een toppark. waar ik graag nog een keer terug kom. Maar dan wel met wat kleinere kinderen, die van mij zullen in de leeftijd van 12 en 15 niet met vrienden gaan.Hahah

Gerry Dokman

Geen afbeelding

Veel mogelijkheden, voor iedere leeftijd genoeg te doen .Komen graag nog een keer terug ondanks dat het ruim 1 uur rijden is.Geslaagde dag ook omdat het weer mee werkte.

Antoon van der Graaf

Geen afbeelding

Uniek attractiepark voor alle kinderleeftijden een eigen gebied! Zwembad is klap op de vuurpijl. Versnaperingen en restaurant voldoen prima aan de vraag. Alleen jammer dat de dag voor je het weet is omgevlogen....

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.