Madurodam

Bekijk alle dagattracties

Nederland Den Haag, Nederland

Beleef Nederland in het klein in Madurodam. Zie Schiphol, het Binnenhof, de haven van Rotterdam en de grachten van Amsterdam op een schaal van 1 op 25. Madurodam is ook heel interactief. Kinderen kunnen zelf een trein besturen, hun eigen gewicht in kaas dragen en het schaalmodel van de Oosterscheldekering openen en sluiten. Lees verder...

Ze kunnen ook containers op een vrachtschip laden, een muziekmix maken met dj Armin van Buuren of bieden op de bloemenveiling.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Foto: Madurodam in Madurodam

Madurodam laat zien wat Nederland zo bijzonder maakt

Madurodam is niet alleen een miniatuurstadje maar ook een park met diverse interactieve doe-elementen. Bezoekers beleven er wat Nederland zo bijzonder maakt.

Lees meer over het vernieuwde Madurodam in ons uitgebreide artikel.

Beoordelingen

Bekijk alle 5 beoordelingen van Madurodam

Beoordeel Madurodam zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Maria Greendrop

Geen afbeelding

Gezellig en interactief! Ideaal dagje met de kinderen. Top.

Henk

Henk Ponk

Madurodam is leuk om te bezoeken voor buitenlandse mensen die Nederland graag binnen één dag willen zien. Erg leerzaam en handig dat je bij sommige gebouwen door middel van een pasje dat je krijgt bij de ingang filmpjes kan kijken. Het interactieve en de nieuwe attractie maken het park tevens ook leuk. Madurodam is gewoon één van de parken die je minimaal is bezocht moet hebben.

Janine

Janine Oosterhuis

Een dagje Madurodam is een overzicht van Nederland en haar gebouwen, landschappen en waterhuishouding. Bij een flink aantal gebouwen kun je filmpjes bekijken. Daarnaast zijn er veel leuke activiteiten te doen, zoals sluizen openen en sluiten, een trein besturen, een bootbrand blussen, etc. Erg mooi om allemaal te zien maar vooral erg leerzaam voor jong en oud!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.