Mini-Europe

Bekijk alle dagattracties

België Brussel, België

Beoordelingen

Beoordeel Mini-Europe zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Koen De Jongh

Geen afbeelding

Een toffe en leerrijke belevenis

Brigitta Van Caezeele

Geen afbeelding

Het leek ons leuk om de kleinkinderen deze Europese wereld te tonen.Dat was voor hen een kennismaking met al de mooie bouwwerken die onze wereld rijk is en ze waren onder de indruk. Voor ons was het leuk om te doen meer dan dertig jaar nadat we onze dochter al dat moois lieten ontdekken en om te zien dat het nog uitgebreider en interessanter geworden was door de toegevoegde info. Zeker een aanrader voor groot en klein.

Kathy Ector

Geen afbeelding

Aangename kennismaking met dit park. Europa in een notedop, al is deze notedop toch wel heel groot. Aanrader ook voor de kleine kinderen of jongeren onder ons. Zo zien ze de beroemde gebouwen en plaatsen op één dag. Ik was er met mijn petekind van 10 jaar en ook hij vond het zeer leuk en wil zeker nog eens terug. Een ideale uitstap onder het atomium bij zomers weer, en zeker te combneren met deze 9 bollen bij wat regenachtig weer. 2 vliegen in 1 klap. Staat opnieuw op mijn todo-lijstje. Grtz van een tevreden bezoeker.

Tugba kilicdere

Geen afbeelding

We hebben erg genoten. In paar uurtjes hebben wij een geweldige roadtrip gehad door Europa!

Kurt Devoldere

Geen afbeelding

Het was een leuke ervaring voor ons, maar voor de kinderen was het wat minder, door het warme weer denk ik.

Liesbet

Geen afbeelding

Verrassend actueel

Mieke V.

Geen afbeelding

Het aanbod van combi-dagtickets (met Atomium) is gemakkelijk (maar niet goedkoper). Als men echter eerst het Atomium wil bezoeken, om daarna ruim de tijd te kunnen nemen, moet men vooraf aan de kassa van Mini-Europa gaan aanschuiven om de vouchers in te wisselen om dan terug te keren naar het Atomium. Dat is heel omslachtig en zeer tijdrovend. Mini-Europa is de moeite waard om te bezoeken met kinderen uit de lagere school. Een beetje vernieuwing en renovatie zou mogen, evenals een modernisering/aanpassing van de interactieve "knoppen", waarvan er een aantal niet naar behoren werken! Op ooghoogte zou een aanduiding moeten staan van het land, in het midden van de regio, zodat men van op afstand duidelijk kan zien en bepalen welk land men in detail wil bezoeken. (het is een grote toer en alle landen aandoen, zijn er nogal veel voor een kind). Jammer dat er halfweg geen toilet en eet-en drinkmogelijkheid is. Des te pijnlijker omdat het restaurant niet permanent open is en er om kwart na twee net geen frietjes meer te verkrijgen zijn! :( :( :(

Stefaan geerinck

Geen afbeelding

Proper, mooi onderhouden, een aanrader voor gezinnen met kinderen

Bert Balemans

Geen afbeelding

Verrassende elementen. Leuke familieuitstap!

Cindy Hellemonds

Geen afbeelding

Het was een héél leuke ervaring. Europa kunnen bezoeken met onze Japanse gasten op enkele uren tijd, is enorm handig.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.