Mini-Europe

Bekijk alle dagattracties

België Brussel, België

Beoordelingen

Beoordeel Mini-Europe zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Sophie arnouts

Geen afbeelding

Mooi park. De kindjes vonden het heel boeiend en het is voldoende interactief om hen bezig te houden.

Charles De Laet

Geen afbeelding

Samen met de kleinkinderen (9 en 7 jaar) hebben we genoten van dit bezoek ! De gestuurde wandeling is zeer vlot en je vergeet niets te bezoeken op deze manier. Bij de kleinkinderen is er zeker wat blijven hangen van dit bezoek, ook bij ons trouwens !

Michiel Van Camp

Geen afbeelding

Mooi aangelegd en overzichtelijk park, zeer gedetailleerde maquettes. Het geeft een goede indruk van de belangrijkste, maar soms ook minder bekende Europese monumenten. Een bedenking: Wat na de Brexit? Verdwijnt dan the House of Parliament? Wel even problemen gehad met ons combiticket voor Mini-Europe en het Atomium: Wij wilden eerst het Atomium bezoeken en dan pas Mini-Europe, maar bij aankomst in het Atomium gooide men ons ticket prompt weg, omdat men er van uit ging dat we al in Mini-Europe geweest waren. Niet dus en een tijdje moeten wachten voor we ons ticket terugkregen.

Ann Huybrechts

Geen afbeelding

Een mooie ervaring voor de kleinkinderen die verrukt waren over de mini gebouwen, vaartuigen, mensjes en diertjes. Echt een aanrader.

Josee Smidts

Geen afbeelding

Ik kocht mijn duoticket online,dat heeft geen enkele zin ,ondanks de vermelding dat je niet meer aan de kassa hoeft aan te schuiven en dat je kiest wat je eerst wil doen,moet eerst je ticket gaan laten valideren bij de kassa van Mini Europa

Anne Huijer

Geen afbeelding

Heel leuk en toffe ervaring. Wel heel jammer dat niet alles meer werkt teleurstelling voor de kinderen! Duur

Linda Vercruysse

Geen afbeelding

Mini-Europa is fantastisch. Zowel de kinderen als de volwassenen hebben ervan genoten. Het geheel is prachtig onderhouden, met heel veel bonsai's. De uitleg over de verschillende sites is kernachtig en uitstekend. Het bezoek is een echte aanrader.

Koen De Jongh

Geen afbeelding

Een toffe en leerrijke belevenis

Brigitta Van Caezeele

Geen afbeelding

Het leek ons leuk om de kleinkinderen deze Europese wereld te tonen.Dat was voor hen een kennismaking met al de mooie bouwwerken die onze wereld rijk is en ze waren onder de indruk. Voor ons was het leuk om te doen meer dan dertig jaar nadat we onze dochter al dat moois lieten ontdekken en om te zien dat het nog uitgebreider en interessanter geworden was door de toegevoegde info. Zeker een aanrader voor groot en klein.

Kathy Ector

Geen afbeelding

Aangename kennismaking met dit park. Europa in een notedop, al is deze notedop toch wel heel groot. Aanrader ook voor de kleine kinderen of jongeren onder ons. Zo zien ze de beroemde gebouwen en plaatsen op één dag. Ik was er met mijn petekind van 10 jaar en ook hij vond het zeer leuk en wil zeker nog eens terug. Een ideale uitstap onder het atomium bij zomers weer, en zeker te combneren met deze 9 bollen bij wat regenachtig weer. 2 vliegen in 1 klap. Staat opnieuw op mijn todo-lijstje. Grtz van een tevreden bezoeker.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.