Mini-Europe

Bekijk alle dagattracties

België Brussel, België

Beoordelingen

Beoordeel Mini-Europe zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

BRENDA DE SMET

Geen afbeelding

Dit was een heel leuke belevenis voor zowel onze dochter van 10 jaar (en haar vriendinnetje die ook meemocht) als voor onszelf.De mogelijkheid om ter plaatse nadien iets te eten was ook een gemak, want na het bezoeken van Europa kregen we toch honger.Het doet zin krijgen om enkele steden in levende lijve te gaan bezoeken!! De grote markt van Brussel, Londen, Sevilla, ... staan alvast op ons verlanglijstje!!

Ilke Steyls

Geen afbeelding

Leuke uitstap.

Sandra

Geen afbeelding

Ondanks de verschrikkelijk koude dag, hebben we genoten van een leerrijk Mini-Europa. Al vele jaren stond dit op het programma, maar omstandigheden leenden er niet toe. Eindelijk zagen we de mooie Europese steden onder de bollen in mistige atmosfeer. Sommige gebouwen waren onder constructie, maar we waren toch verrast van het goede en nette onderhoud. Spijtig dat de gezellige omgeving verdwijnt.

Céline A

Geen afbeelding

Zelf voor twee 24-jarigen was het een leuke ervaring. Leuk dat er bij iedere attractie ook een 'geluidsknop' is. Wat vooral heel handig is, dat je gewoon 1 parcours moet volgen, waardoor je zeker alles hebt gezien. Ook het boekje met de uitleg was handig.

Nenad van wilder

Geen afbeelding

leuk. zeker voor kinderen

Nadine vergauwe

Geen afbeelding

Zeer leuke educatieve ervaring voor de kleinkinderen echt top, !

Pascal G.

Geen afbeelding

Fantastisch leuk. Reizen in Europa zonder je te verplaatsen. Heel mooi, met leuke details wanneer je goed rondkijkt. Stromae op de grote markt in Brussel, stripfiguren, Brexit. Absoluut de moeite.

Christ'l Van Craenenbroeck

Geen afbeelding

De mini maquettes waren mooi om naar te kijken maar veel van de elektronische gadgets waren kapot waardoor de algemene indruk eerder een verouderd en verwaarloosd gevoel gaf. Gezien de inkomprijs vonden wij dit wel spijtig.

Kevin lapière

Geen afbeelding

Mini-europe, iedereen kent dit wel maar wij hadden deze nog nooit kunnen bezichtigen. Via dagtickets hebben we deze ervaring alvast even meegenomen en we hebben er voor de volle 100% van genoten. Bestelling van tickets ... supervlot, op 10 min hadden we onze digitale tickets, echt een aanrader!!!

Patrick Laurez

Geen afbeelding

Het weer was zondag 21/28/2106 de grote spelbreker .Buiten dit was het fantastische en leerrijke uitstap

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.