Miniworld Rotterdam

Bekijk alle dagattracties

Nederland Rotterdam, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Miniworld Rotterdam zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Arian

Geen afbeelding

Leuk uitje met (jonge) kinderen! De ruimte is lekker overzichtelijk Zeker een aanrader bij minder weer Vooral het dag-nachtritme is een leuke extra dimensie! sommige onderdelen (autootjes) mogen wel eens schoongemaakt of vervangen worden (zijn stoffig en/of vergeeld)

Jessica

Geen afbeelding

Wat een leuk en leerzame ochtend hebben we bij miniworld gehad! Zowel de oudste van 9 als de jongste van 3 waren geboeid!

J.G. van Veen

Geen afbeelding

We hebben (met twee meiden van 8 en 7 jaar) een geweldige middag gehad. De puzzel met de kerstmannetjes gemaakt, alles op ons gemak bekeken en op alle knopjes gedrukt. Wat is er veel te zien! Omdat het wisselend dag en nacht wordt zei één van de meiden 'We zijn hier wel een week geweest!'. Dat gaan we zeker nog een keer doen zodra Engeland gereed is!

Jaap van der Vlies

Geen afbeelding

Het is super leuk, maar ik zou toch willen pleiten voor meer interactie, knopjes waardoor iets beweegt, (die zijn er wel een paar, maar vaak is onduidelijk wat er beweegt of werkt het niet). Voor kinderen duurt de "nacht" periode te lang en het is te vaak. Ik heb wel ideeen om het interressanter te maken, maar dan via de mail.

Adriaan verburg

Geen afbeelding

Schitterende modelbaan voor jong en oud

CorH

Geen afbeelding

Erg leuk vooral voor de kids

Otto

Geen afbeelding

Miniworld Rotterdam is leuker dan Madurodam; er is meer beweging en de scenery is zorgvuldig opgebouwd

Lucia

Geen afbeelding

Als geboren Rotterdamse was het heel bijzonder om "mijn" stad in het klein terug te zien. Ook mijn (kleine) kleinkinderen hebben volop genoten en ik heb hen heel wat uitleg kunnen geven over de voor mij zo bekende beelden van de stad. Wat zeker mee hielp bij de kinderen om alles te ontdekken, waren de actieve knoppen om - bijvoorbeeld - Diergaarde Blijdorp "tot leven" te brengen. Een aanrader voor groot en klein!!

Noorthoek

Geen afbeelding

Mooi opgezet. Zeker de moeite waard om een keer te gaan kijken!

A.A.E.

Geen afbeelding

Samen met mijn kleinzoon van 4 was ik een middag bij Miniworld en we hebben er allebei van genoten. Er is heel veel te zien en terwijl mijn kleinzoon alle kleine dieren bewonderde en de lichtjes, vond ik het leuk dat er dingen herkenbaar waren, zelfs uit ons dorp. De treintjes vonden we allebei even leuk.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.