Miniworld Rotterdam

Bekijk alle dagattracties

Nederland Rotterdam, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Miniworld Rotterdam zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Frank

Geen afbeelding

Ik ben nu al 3 keer met mijn kleinzoon geweest. Het blijft voor hem een enorme belevenis. Na 3½ uur heb ik het wel gezien, maar ik moet hem dan via een smoes naar buiten praten.

Anoniem

Geen afbeelding

Erg mooi! Prachtig om vele gebouwen in het klein te zien. Voor iedere leeftijd wat wils. De laatste aanwinst het stadion. Een plaatje. Je kan er vele uren zoet brengen.

Anoniem

Geen afbeelding

Leuk uitje voor kinderen tot een jaar of 10. Niet zo heel erg groot, dus je kunt nog andere dingen doen in Rotterdam. Gewoon leuk.

Anoniem

Geen afbeelding

Waar Rotterdam GROOT en klein in kan zijn ! Fantastisch ervaring voor GROOT en klein. Unieke situaties en belevenissen. Met name in de maand oktober (maand van de geschiedenis) werd het bombardement van Rotterdam herdacht. En tot slot: DE KUIP. Wat een feest !!

Anoniem

Geen afbeelding

Ik ben er al twee keer geweest met mijn zoontje van 4! Hij kijkt elke keer zijn ogen uit en ontdekt steeds weer nieuwe dingen! We gaan zeker nog een keer!

Anoniem

Geen afbeelding

Ik ben samen met mijn dochter van 7 jaar geweest. Ik vind het mooi opgezet, maar uiteindelijk waren we best snel uitgekeken. Jammer dat de kleine tentoonstelling niet toegankelijk was.

Anoniem

Geen afbeelding

Er leuk, zowel voor zoons van 9 en 11, als voor dochters van 12 en 15. Wel wat vaak "nacht", en dan was het eigenlijk net even te donker.

Joop

Geen afbeelding

Heel mooie miniwereld (Nederland in het klein) gebaseerd op treinen en andersoortige vervoersmiddelen. De miniwereld verandert steeds van dag naar nacht en omgekeerd voor een heel speciale beleving. Erg indrukwekkend!

Anoniem

Geen afbeelding

Heel leuk om te zien, bij dag en nacht! De rondleiding voegt zeker iets toe. Ik heb mij enige uren goed vermaakt.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.