Miniworld Rotterdam

Bekijk alle dagattracties

Nederland Rotterdam, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Miniworld Rotterdam zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Ilona Savinova

Geen afbeelding

Een unieke kans om de wereld vanuit vogelperspectief te bekijken. Ik vond vooral graag onverwachte personages en scènes uit het leven.

M de Deugd

Geen afbeelding

Als Rotterdammer al heel lang van plan om eens te gaan, met onze kleinzoon van 3 is het er toch van gekomen. Onze kleinzoon en wij ook vonden het heel leuk, we hebben ons bijna 3 uur vermaakt.

Henk Meijer

Geen afbeelding

Een schitterend miniatuur landschap, haven, dorpen en steden. Een zeer variërende en precieuze treinenloop. Al met al zeer veel aandacht voor details en een lust voor het oog. Ook de rondleiding achter de schermen droeg bij voor een top beoordeling. Super !! Goed restaurant en bediening.

A Korpershoek

Geen afbeelding

Was enkele jaren geleden voor het laatst geweest, maar er is daarna weer heel veel bij gekomen. Heel interessant en prachtig opgezet. Alles goed te zien. Veel herkenbare dingen voor Rotterdammers. Genoten, ook kleinzoon van 5 jaren vond het boeiend.

Arian

Geen afbeelding

Leuk uitje met (jonge) kinderen! De ruimte is lekker overzichtelijk Zeker een aanrader bij minder weer Vooral het dag-nachtritme is een leuke extra dimensie! sommige onderdelen (autootjes) mogen wel eens schoongemaakt of vervangen worden (zijn stoffig en/of vergeeld)

Jessica

Geen afbeelding

Wat een leuk en leerzame ochtend hebben we bij miniworld gehad! Zowel de oudste van 9 als de jongste van 3 waren geboeid!

J.G. van Veen

Geen afbeelding

We hebben (met twee meiden van 8 en 7 jaar) een geweldige middag gehad. De puzzel met de kerstmannetjes gemaakt, alles op ons gemak bekeken en op alle knopjes gedrukt. Wat is er veel te zien! Omdat het wisselend dag en nacht wordt zei één van de meiden 'We zijn hier wel een week geweest!'. Dat gaan we zeker nog een keer doen zodra Engeland gereed is!

Jaap van der Vlies

Geen afbeelding

Het is super leuk, maar ik zou toch willen pleiten voor meer interactie, knopjes waardoor iets beweegt, (die zijn er wel een paar, maar vaak is onduidelijk wat er beweegt of werkt het niet). Voor kinderen duurt de "nacht" periode te lang en het is te vaak. Ik heb wel ideeen om het interressanter te maken, maar dan via de mail.

Adriaan verburg

Geen afbeelding

Schitterende modelbaan voor jong en oud

CorH

Geen afbeelding

Erg leuk vooral voor de kids

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.