Océade

Bekijk alle dagattracties

België Brussel, België

Subtropisch zwemparadijs Océade heeft 14 waterglijbanen in 8 verschillende stijlen: razendsnel, lekker langzaam of met banden voor 1, 2 of 3 personen. In de 140 meter lange glijbaan Cameleon kun je je eigen favoriete kleuren kiezen. LED-verlichting maakt elke 26 seconden durende glijtocht weer anders.

Océade heeft ook een golfslagbad, jacuzzi’s, sauna's en een aparte speelzone voor kinderen.

Het waterparadijs bevindt zich in Bruparck, in het noordoosten van Brussel. Lees verder...

Bruparck is een familiepark met naast Océade ook miniatuurpark Mini-Europe, bioscoop Kinépolis en diverse restaurantjes. Het ruim 2 hectare grote miniatuurpark ligt aan de voet van het beroemde Atomium, gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1958.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Beoordelingen

Bekijk 2 beoordelingen van Océade

Beoordeel Océade zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Jakke

Jakke De Pretparkfanaat

Zeer leuk zwembad, wel klein maar alle mogelijke beschikbare ruimte is optimaal gebruikt. Veel Boa's ( Binnen: 1 buis met banden, 1 intaeractieve boa met de keuze van licht voor in de boa, 1 speed boa die kei snel gaat. Buiten: 4 familieglijbanen die nog zeer snel gaan en 2 kononboa's die je lanceren en vervolgens 2m laten vliegen alvorens je in het water valt) Wel spijtig dat er geen wildwaterbaan is. Voor de rest mooi gethematiseerd en ook een leuk speelparadijs voor de kinderen, korte wachtijden (niet zoals in aqualibi) Eten is cv. De prijs is kostelijk aangezien er veel toeristen komen daar. Maar voor de rest OK. Wel zijn zwemshorts toegestaan (in België is dat normaal verboden om hygiënische redenen)

tim

tim vervliet

zeer tof zwembad hopen dat het niet verdwijnt

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.