Paintball Loods

Bekijk alle dagattracties

België Rijkevorsel, België

Paintballen op een unieke locatie, dat kan bij de Paintball Loods! Stel je een oude loods voor, gevuld met verschillende uitkijkposten, rioolbuizen, autowrakken en een echte legertruck. Uitgerust met een helm, een masker om je gezicht mee te beschermen en uiteraard een paintballgeweer, betreed je deze uitdagende arena.

Je kunt hier al met minimaal 2 personen deelnemen aan het paintball-evenement. Lees verder...

Afhankelijk van de openingstijden op de dag van jouw voorkeur, zijn er meerdere evenementen per dag te boeken. Je koopt een voucher online en reserveert daarna direct een dag en tijd voor jouw paintball gevecht. Deelnemers worden samengevoegd tot teams van maximaal 20 personen.

Nadat het startsein is gegeven, vliegen de verfkogels je om de oren. Trek een sprintje en duik achter een van de vele objecten. Als je de beste schuilplaats eenmaal bezet hebt, is het tijd om je tegenstanders 1 voor 1 uit te schakelen. De Paintball Loods biedt ook ruimte voor ontspanning. In de bar bestel je na alle inspanning een welverdiend hapje en drankje.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Beoordelingen

Bekijk 1 beoordeling van Paintball Loods

Beoordeel Paintball Loods zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Geen afbeelding

Super leuke dag gehad! Makkelijke uitleg,Leuk personeel,Werd leuk ontvangen en vooral hoe het eruit ziet daar! In een woord deze dag? GEWELDIG

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.