Paintball Strand

Bekijk alle dagattracties

Nederland Ermelo, Nederland

Het Paintball Strand van Nederland, op een unieke locatie op strand Horst in Ermelo, vlak langs de A28. Keiharde paintball actie heeft zijn intrek genomen op het uiterste puntje van strand Horst. Hier wordt paintballen heel bijzonder en toegankelijk gemaakt.

Je kunt hier al met 2 personen deelnemen aan een paintball evenement. Lees verder...

Deelnemers worden samengevoegd tot teams van maximaal 20 personen. In speelrondes van 2 keer 10 minuten, ga je 2,5 uur lang de strijd met de tegenpartij aan. De 6 speelvelden - ook wel arena's genoemd, met namen als Killzone en Scrapyard - zijn doordacht opgezet. Op de ene plekken heb je perfect overzicht, maar word je ook makkelijker geraakt. Op de Scarpyard, beschut tussen de autowrakken, kun je anderen raken zonder dat je gezien wordt. Zit jij hier eenmaal in iemands vizier, dan is wegkomen echter niet eenvoudig. Tijdens de verschillende spellen leer je de arena’s steeds beter kennen en zal je merken dat je tactiek en strategie steeds beter wordt! Er zijn per dag meerdere paintball evenementen, afhankelijk van de openingstijden maximaal 20 per dag. Je koopt een voucher online en reserveert daarna direct een dag en tijd voor jouw paintball gevecht.

Als de rivaliteit voorbij is en je het slagveld hebt verlaten, kun je in de BurgerBar naborrelen en genieten van een hapje en een drankje!

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Beoordelingen

Bekijk 0 beoordelingen van Paintball Strand

Beoordeel Paintball Strand zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.