Rodelbaan Valkenburg

Bekijk alle dagattracties

Nederland Valkenburg aan de Geul, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Rodelbaan Valkenburg zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Ralph

Geen afbeelding

Al een paar keer naar Valkenburg gekomen voor deze rodelbaan. Zeer leuke baan. Wel wat aan de dure kant. Zeker een aanrader als je in de buurt bent.

T

Geen afbeelding

Ga hier nooit in! Besef voor u instap dat rodelen in deze baan volledig voor eigen risico is. Mocht er iets gebeuren mag u zelf alles betalen. Bij mij is er een karretje achterop gebotst en het personeel deel niets! Konden ze ook niet want waren druk bezig met een man waar eveneens een karretje achterop gebotst was. Personeel heeft me afgeblaft en een belletje hoe het met me ging was te veel moeite. 2 jaar later heb ik nog steeds veel problemen!

Levi

Levi

De Rodelbaan in Valkenburg is heel unieke ervaring alles bij elkaar. Er is een mogelijkheid om met een stoeltjeslift naar boven te gaan, waar men bij de tweedelige rodelbaan uitkomt. De Rodelbaan bestaat uit twee stukken met daartussen een lift. Hierdoor krijg je waar voor je geld, omdat je niet een keer maar twee keer naar onder gaat met het karretje op de 'twee' parcoursen. Bovenaan de rodelbaan is een gezellig en lekker restaurant/café waar de bezoeker iets kan eten/drinken. Alles bij elkaar is het zeker de moeite waard als er eens een bezoekje wordt gebracht in Valkenburg of in de buurt. Personeel was minder fijn, omdat het scholiertjes zijn die nog van geen kennis bekwaam zijn en slechts hun zakgeld bij deze attractie verdienen zonder motivatie.

Anoniem

Geen afbeelding

in één woord : geweldig! ik kom hier erg graag!

Jaimy

Geen afbeelding

Dure rodelbaan maar een van de beste die ik heb gezien. Jammer dat je eerst een kaartje moet kopen voor de kabelbaan en dan nog voor de rodelbaan. Er is aardig personeel. De baan zelf gaat snel en heeft mooie bochten en een mooi lifthill.

Koen

koen

attrcties: de rodelbaan is goed onderhouden maar niet echt heftig maar wel een rit is 2 afdalingen prijs/kwaliteit: erg duur om een ritje te maken! sfeer:leuke sfeer boven op de berg bij de wilhelminatoren! eten&drinken:je kunt lekker en gezullig wat eten in de wilhelminatoren met het uitzicht over valkenburg personeel:heel erg vrolijk personeel!

Anoniem

Geen afbeelding

Ik ben hier een aantal jaren geleden eens naartoe geweest. Niet zo spectaculair als soortgelijke, veel grotere rodelbanen in buurland Duitsland, maar gezien het hoogteverschil uniek in Nederland en een absolute must als je het Geuldal bezoekt. Het uitzicht is prachtig! Leuk voor jong en oud.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.