Sea Life Blankenberge

Bekijk alle dagattracties

België Blankenberge, België

In Sea Life Blankenberge maken bezoekers een ontdekkingsreis langs de Amazonerivier, door zeeën en oceanen. Meer dan vijftig aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Zeepaardjes, piranha’s, haaien, otters, zeehonden en Humboldt-pinguïns; in totaal wonen meer dan 2500 dieren in de Sea Life-vestiging in de Belgische badplaats. Lees verder...

In de interactieve ‘touch pool’ kunnen bezoekers de dieren zelfs aanraken.

Sea Life Blankenberge geniet internationale bekendheid vanwege de opvang van aangespoelde zeehonden. In de zeehondenkliniek en de bijhorende quarantaines worden deze zoogdieren al sinds 1998 opgevangen en verzorgd, om daarna opnieuw in zee te worden vrijgelaten.

Nieuw in 2014! Expeditie Schildpad. Ontmoet de vreemde en prachtige zoetwaterschildpadden. Zie de resultaten van 200 miljoen jaar evolutie zoals de krachtige kaken van de bijtschildpad en het unieke uiterlijk van de slangenhalsschildpad.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Beoordelingen

Bekijk alle 62 beoordelingen van Sea Life Blankenberge

Beoordeel Sea Life Blankenberge zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Geen afbeelding

Blijf weg uit Sea Life bij regen : met betaalde tiketten in de hand 49 minuten aangeschoven in regen en wind ! de show gebeurt onder een druipend afdak op plastiek kuipjes waarop 4 cm water staat. De otters waren afwezig,de 4 pinguïns kwamen groeten . Buitengeraakt volledig verkleumd en kletsnat. Binnen, klein ,maar heel mooi. Personeel vriendelijk. Organisatie afwezig !

Freddy Vanhie

Geen afbeelding

Bijzonder leuke, leerrijke namiddag doorgebracht met de kleinkinderen. Voor herhaling vatbaar.

Marijke

Geen afbeelding

We kwamen voor de pinguïns maar er waren maar weinig we hebben er maar 4 gezien. De stempel zoektocht was wel heel leuk. Het was zeker 4 kaar geleden dat ik er nog is was en het is leuk hoe het veranderd is.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.