Sea Life Blankenberge

Bekijk alle dagattracties

België Blankenberge, België

Beoordelingen

Beoordeel Sea Life Blankenberge zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Geen afbeelding

Blijf weg uit Sea Life bij regen : met betaalde tiketten in de hand 49 minuten aangeschoven in regen en wind ! de show gebeurt onder een druipend afdak op plastiek kuipjes waarop 4 cm water staat. De otters waren afwezig,de 4 pinguïns kwamen groeten . Buitengeraakt volledig verkleumd en kletsnat. Binnen, klein ,maar heel mooi. Personeel vriendelijk. Organisatie afwezig !

Freddy Vanhie

Geen afbeelding

Bijzonder leuke, leerrijke namiddag doorgebracht met de kleinkinderen. Voor herhaling vatbaar.

Marijke

Geen afbeelding

We kwamen voor de pinguïns maar er waren maar weinig we hebben er maar 4 gezien. De stempel zoektocht was wel heel leuk. Het was zeker 4 kaar geleden dat ik er nog is was en het is leuk hoe het veranderd is.

Nathalie Delsaut

Geen afbeelding

Geachte, Desondanks m'n slechte ervaring met de aankoop van m'n 3 ticketten via Samenaankoop KU Leuven thuis, voor m'n verlof aan de zee en dan tijdens een bezoekje op Mercator boot in Oostende 3 bonnen v 40% per toegangsticket te vinden, toch een fijne namiddag beleefd. Zeer mooi! Alleen dus jammer dat ik geen vergoeding heb gekregen door m'n 40% bonnetjes! Met Samenaankoop dien je h afgeprint mee te nemen, dus kon niet anders dan h thuis reeds te betalen en uit te printen. Had aan de kassa gevraagd of ze me h tegoed (40% op normale prijs, niet op bedrag v samenaankoop met reeds 2€ ...of zo per persoon vermindering) kon terug geven en die kortingsbonnen aan die formulieren v Samenaankoop te nieten. Dieren woonden verzorgd. Groetjes, Nathalie

Tom Raes

Geen afbeelding

Verzorgd, gezellig druk en heel hulpvaardige werknemers.

Roel Van Baelen

Geen afbeelding

Kleiner dan verwacht. Mooi maar niks spectaculair.

Vera Demeestere

Geen afbeelding

Prachtige ervaring voor mijn twee kleinkinderen die zich werkelijk de ogen uitkeken . Spijtig dat de ottershow niet doorging vanwege het slechte weer, en we toch de volledige toegangsprijs betaald hadden...

Van De pitte

Geen afbeelding

Jaarlijkse beleving voor kinderen. Zelfs als het regent is er genoeg te zien binnen. Het binnenkomen verloopt een beetje chaotisch omdat er heel veel volk is die netjes op een rij wacht tot het wat doorschuift (muz enkelen die niet kunnen wachten en voorbij steken) Mooie show met de zeeleeuwen.

Marc debeerst

Geen afbeelding

zijn geld meer dan waard zowel voor groot en klein

Jellina ceusters

Geen afbeelding

vond veel geld omdat het klein was en eten was weinig keus in , en ze spraken bijna geen nederlands

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.