Sea Life Oberhausen

Bekijk alle dagattracties

Duitsland Oberhausen, Duitsland

In Sea Life Aquarium Oberhausen leven meer dan 5000 dieren in 50 verschillende aquaria. Nieuw in 2014 is de speciale attractie Sea Stars. Meer dan 300 zeesterren in alle vormen, maten en kleuren zijn van dichtbij te bewonderen en er worden tal van interactieve activiteiten georganiseerd.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Beoordelingen

Bekijk 2 beoordelingen van Sea Life Oberhausen

Beoordeel Sea Life Oberhausen zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Geen afbeelding

Leuk park voor liefhebbers van de onderwaterwereld. Geen dagvullend programma, maar zeker de moeite waard. Overzichtelijk en goed verzorgd. Aardig personeel dat graag meer vertelt over de vissen. (Wel in t Duits/Engels)

Janine

Janine Oosterhuis

Mooie aquaria met veel verschillende soorten vissen. Vooral de school forellen die tegen de stroming in zwom was mooi om te zien. Ook erg mooi zijn de vissen die boven je langs zwemmen wanneer je door de tunnel loopt. Je staat echt even tussen de vissen. In het restaurant kijk je uit op een groot aquarium met veel vissen en twee grote schildpadden. Je moet hier geen hele dag voor uittrekken, maar zeker leuk om te gaan kijken. In de omgeving van Sea Life zijn ook genoeg andere dingen te doen om een dagje te vullen.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.