Sea Life Scheveningen

Bekijk alle dagattracties

Nederland Den Haag , Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Sea Life Scheveningen zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Y.de Graaf

Geen afbeelding

Was erg leuk en gezellig...leuke meiden die van alles uitlegde

J.P.M. van den Heuvel;

Geen afbeelding

Leuk, leerzaam en verbijsterend mooi. Een echte aanrader. Ook een compliment aan alle medewerkers, die stuk voor stuk alle tijd nemen om het je naar de zin te maken, en voor (ook hele kleine) kinderen precies de juiste toon hebben om ze heel plezierig te betrekken bij alles wat er is te zien. Grandioos!

Jura Viester

Geen afbeelding

Sealife was in 1 woord geweldig! Alle aquaria waren goed onderhouden en zagen er adembenemend mooi uit. We hebben overal goed de tijd voor genomen en de documentaire over Flip was erg interessant. Enige verbeterpuntje is dat de muziek niet overal even goed klinkt. Soms vervormt de box de muziek of kraakt het. Anders 10 sterren!

Janissen

Geen afbeelding

Mooi bedrijf en goed verzorgd. Vooral voor de kids tm ongeveer 12 jaar is dit een leuk uitstapje.

Lilli koelewijn

Geen afbeelding

Het was leuk, ik was alleen in de veronderstelling dat er zo'n grote schildpad zou zijn.

Laurens Soeterboek

Geen afbeelding

het is een mooie ervaring maar zeker niet de mooiste aquariums, ik heb vele malen mooiere gezien. Voor de kleinzoon was het prachtig en daar ging het uiteindelijk om.

Jelle de Kleuver

Geen afbeelding

Zeer mooi, grote diversiteit aan vissen! Vond vooral het aquarium waar je doorheen kon lopen vet! Wellicht tof om meerdere grote aquaria te hebben!

A. Wouters

Geen afbeelding

Het betreft een leuk aquarium met veel verschillende aquaria met erg mooie vissen. Deaquaria zijn erg goed toegankelijk voor kinderen. De aankleding en inrichting van de ruimtes is ook erg leuk. Verwacht geen dagvullend bezoek, maar dat is ook niet nodig omdat het voor kinderen dan moeilijk wordt om geinteresseerd te blijven.

N. de Rooij

Geen afbeelding

Begrijp dat ze goed bezig zijn maar dat hoeft niet op zo'n manier. Overal teksten over het beschermen, overbevissen, niet goed gaat etc. Veel met kinderlijke borden. Kan op heel andere manier om de boodschap over te brengen. Motiveert mij niet.

A. Frank

Geen afbeelding

Ik was er met mijn dochter en wij hebben erg genoten van sea life, enige min puntje is dat er voor kleinere kinderen nauwelijks iets te zien is bij de otter presentatie. Leuke middag gehad.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.