Sea Life Scheveningen

Bekijk alle dagattracties

Nederland Den Haag , Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Sea Life Scheveningen zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Geen afbeelding

Leuk om te doen met kleine kinderen. Wel erg prijzig voor wat je krijg: binnen 45 minuten ben je er echt wel doorheen.

Wendy

wendy

Heel leuk om te bezoeken als je er toch aan zee bent. Grote en fijne aquariums, het grote waar je onderdoor loopt is zeker heel mooi. Wij bezochten altijd Aquatopia in Antwerpen, maar tegen dit is Aquatopia maar niks. Ook het personeel is erg vriendelijk. Heel erg lang duurt het bezoek wel niet, want je bent er vrij snel uit, maar erna zijn we naar Omniversum geweest, een bioscoop die helemaal rond je staat. Door deze twee te combineren, hebben we een heel fijne dag gehad.

Annemarie

Annemarie

aquaria zijn mooi, maar klein.. Vind het wayyyy to duur voor een attractie waar je in nog geen 45 min doorheen bent. de sfeer, koel en kil. Eten en drinken is iets beter maar nog steeds erg duur voor de kwaliteit die je krijgt. Personeel vond ik ook erg kortaf, was er met een groep kinderen en als deze vragen hadden was het erg lastig om iemand te vinden, had je iemand gevonden kreeg je een heel kort en krachtig antwoord...

Gerco

gerco

een mooie dagattractie! ik ben er ook geweest en vond het echt mooi!

Anoniem

Geen afbeelding

Sea Life Scheveningen ligt aan zee en dus een uitstekende locatie voor een onderwater wereld. Prima te combineren met een bezoek aan het strand. Voldoende te beleven om je ruim anderhalf uur te vermaken, vooral de piranhas zijn prachtig om te zien. Buiten vind je ook nog de otters die een mooi verblijf hebben waar veel dierentuinen jaloers op kunnen zijn. Jammer dat er in Sea Life zelf niets kunt eten en drinken, maar gelukkig zijn er diverse leuke strandtenten in de buurt om iets te eten.

Janine

Janine

Super mooie locatie, zo aan de boulevard van Scheveningen. Sea Life Scheveningen is ontzettend mooi gethematiseerd, alle ruimtes zijn mooi aangekleed en zorgen voor een goede beleving. De aquaria zijn goed zichtbaar voor zowel volwassenen als kinderen. Ik vind zelf vooral de otterzusjes Sien en Saartje erg leuk, hoe ze onafscheidelijk door hun mooie verblijf dribbelen :)

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.