Sea Life Scheveningen

Bekijk alle dagattracties

Nederland Den Haag , Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Sea Life Scheveningen zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Christian Hogeveen

Geen afbeelding

Voor het eerst in 20 jaar weer eens naar Sea Life geweest. Mn zoontje van 4 vond het helemaal tof. Ik was onaangenaam verrast. Alles was zo verouderd, beetje vergane glorie. Ook was het erg klein en was er weinig informatie over de dieren.

Steffan

Geen afbeelding

Fantastisch om een keer te zien , ook vooral leuk voor kinderen!

Ans Stemerdink

Geen afbeelding

Zijn geweest met onze kleinkinderen we vonden het allemaal prachtig!

Zeevalking

Geen afbeelding

Interessante collectie, maar de ruimten waar de bakken staan ziet er een beetje verwaarloosd uit. Vooral de koraalbakken zijn prachtig. Mijn kleinzoon vond vooral de zeebak waar je onderdoor kan kopen erg mooi, maar ikzelf zag dat het glas daarvan een beetje ondoorzichtig aan het worden was door een aanslag aan de binnenkant.

Racha Hodaifa

Geen afbeelding

WAs fantastisch

Shanna

Geen afbeelding

Ik werd verrast door een organisatie die ontzettend goed hun best doen om het milieu en vele dieren te beschermen! Petities, educatie, betrokkenheid en actieve deelname in andere milieu organisaties en eigen kweekprogramma's. Dit is fantastisch! En zo mag ik het graag zien! Ook het 'aquarium' zelf was prachtig en we hebben een heerlijke ervaring gehad. (2 volwassenen ) Lijkt me met kinderen ook een super uitje! Wel zou ik graag zien dat Sealife volledig plasticvrij gaat. Dus verkoop ajb geen plastic meer in jullie winkel. Dit was wel een grote teleurstelling.

V. Wolf

Geen afbeelding

Spontaan uitje omdat we toch in de buurt waren, was een groot succes! Een enthousiaste medewerker vertelde allerlei weetjes over de anemoon en de haaien-eieren. Het aquarium waar je onder door loopt was prachtig!! En de otters erg schattig om te zien! Onze dochter van 8 jaar wil zeker nog eens terug!!

Rick

Geen afbeelding

We hebben tickets besteld omdat het alweer wat jaren geleden was dat we bij Sea Life waren geweest. Bij binnenkomst werd ons gevraagd of we mee ilden met de VIP tour om achter de schermen te kijken. Kosten 7.50 p p. Voor dit geld had ik wat meer verwacht. Zo hebben we wag watertestjes gedaan. Ik vond dit meer geschikt voor kinderen rond 12 jaar. Stem de tour als het kan af op leeftijd. Voor de rest was het prima.

Wilma Schutte

Geen afbeelding

Leuke en leerzame tussenactiviteit op een snikhete dag.

Mariette

Geen afbeelding

Was een mooie belevenis samen met kleinzoon Jasper ook de foto was erg geslaagd

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.