Sea Life Scheveningen

Bekijk alle dagattracties

Nederland Den Haag , Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Sea Life Scheveningen zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anita

Geen afbeelding

Heel mooi!! Ook voor kinderen zeer leuk om heen te gaan. Het is alleen niet heel groot, dus met een uurtje ben je er wel doorheen gelopen, wat wij ideaal vonden om te combineren met een dagje Scheveningen!

WvE

Geen afbeelding

Ontzettend leuk qua opzet. Educatief. Leuk voor jong en oud. Een echte aanrader.

Wendy van Erp

Geen afbeelding

Is de moeite waard om even het dagje strand te onderbreken met je gezin. De kinderen van 5 en 7 jaar hebben genoten!!!

Jeannine Maassen-de Raad

Geen afbeelding

Het is een leuk aquarium, vooral voor kinderen. Wij hadden het in een dik uur gezien. De medewerkers zijn erg vriendelijk en gaan leuk met kinderen om. Het piratenthema sprak onze zoon erg aan.

Skiff

Geen afbeelding

Heel leuk voor de kleintjes en papa en mama steken er ook nog wat van op. Verzorgd, educatief en aantal mooie dieren die je bij blijven. Het is een uitje om de dag mee op te vullen, niet voor een hele dag uit. Na een uurtje 2 ben je er door heen. Zeker een aanrader in combinatie met een dagje Scheveningen en zeker als je kleine kinderen hebt.

Angelina

Geen afbeelding

Ik ben er met mijn vriend geweest. Ik was er zelf al vaker geweest hij nog nooit. Toen we binnen kwamen werd alles goed uitgelegd. Als we ergens stonden was er personeel die dingen vertelde over alles wat we zagen. Het is erg leuk voor kinderen, maar ook voor oudere. Ik vond het echt een leuk bezoek, personeel heel vriendelijk. Wordt goed schoongemaakt, en het heeft een mooie prijs voor zo’n dag dat je er in en er uit kan.

Christa

Geen afbeelding

Het personeel was heel enthousiast! Het is voornamelijk leuk voor gezinnen met nog wat jonge kinderen, omdat zij dit allemaal natuurlijk enorm interessant vinden. Maar zowel voor jong en oud is het een aanrader, het blijft leuk om de visjes/andere dieren te zien! De prijs kwaliteit verhouding klopt ook, het is relatief goedkoop. Ook is het leuk dat je de mogelijkheid krijgt om door middel van een stempel, later op de dag nog eens terug te komen, zo kan je elke show die je wilt zien zien, zonder dat je uren moet wachten. Erg leuk dat het aan het strand gelegen zit, zo heb je tussendoor nog genoeg verschillende mogelijkheden om te doen. Zeker een aanrader

Dionne Pruijsers

Geen afbeelding

Leuk om met kinderen te bekijken. Vind het wel duur voor de originele prijs. Bent binnen een uur weer buiten. Zou niet meer dan 10 euro moeten kosten.

Ananda Pronk

Geen afbeelding

Leuk om te doen als je een uurtje of 2 over hebt in Scheveningen. Zeker aan te raden!!

Bo

Geen afbeelding

Het was een leuke bestemming om met m'n vriendinnen heen te gaan. Genoten van de mooie vissen en andere zeedieren, het was heel bijzonder om ze zo te zien.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.