SnowWorld Landgraaf

Bekijk alle dagattracties

Nederland Landgraaf, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel SnowWorld Landgraaf zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Anoniem

Geen afbeelding

Het Klimpark was erg leuk en uitdagend. Het personeel probeert je zonodig tips en tricks te geven en is behulpzaam. De Alpinecoaster gaat soepel en snel en is ook leuk voor volwassenen. De medewerkers zijn klantvriendelijk en hebben zelfs geld terug gegeven omdat een familielid niet kon tokkelen door de regen/onweer en daarom niet in het klimpark was geweest. Dat was echt tof. Dus voor een leuk dagje uit kun je hier goed een halve dag vertoeven.

Mathias

Mathias

Snowworld Landgraaf is een goede skipiste met een leuk outdoor park. De Alpine coaster is goed, maar niet echt lang. Het klimparcours is geweldig! Een leuke dagtrip om zeker eens te doen!

Hans

Hans

De uitbreiding met het outdoor-gedeelte is een goede stap voor Snowworld. Naast de indoor skibaan kun je nu ook buiten een aantal dingen beleven. De Alpine Coaster is leuk, maar niet enorm speciaal. Het adventure park is echter wel heel groot en origineel opgezet!

Ivo

Ivo

Ik ben hier een twee weken geleden geweest. De Alpine coaster is zeker de moeite waard, je hoeft er bijna niet te remmen. Bij het klimpark kun je kiezen tussen twee route's, een makkelijk parcours en een moeilijk. Je zit de hele tijd vast aan de staalkabel, wat voor de veiligheid zorgt. Daarnaast kun je tussendoor wisselen van parcours mocht je het te moeilijk/makkelijk vinden. De zipline doet het ook goed. Een goede uitleg van het personeel en de rest gaat vanzelf. Je moet ook geen hoogtevrees hebben, zomaar stoppen gaat niet!!!

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.