Tikibad

Bekijk alle dagattracties

Nederland Wassenaar, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Tikibad zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Arty

Geen afbeelding

Genoeg te beleven met diverse glijbanen voor jongen oud!

Ghaith Alhussain

Geen afbeelding

Super leuke zwembad

Ton poldervaart

Geen afbeelding

Leuke glijbanen, maar veeeel te druk. Enorme wachttijden. En kon pas om 19.00 uur naar binnen.

Samar Tarjim

Geen afbeelding

Heb gelijk kunnen gebruiken wat fijn is.

Mirjam Meertens

Geen afbeelding

Super, altijd weer leuk met onze kinderen.

Laura

Geen afbeelding

Ik ben hier met mijn zusje voor haar verjaardag naartoe gegaan. We hebben meer dan een half uur in de rij moeten staan om überhaupt in het zwembad te komen. Ter plekke hebben we alle glijbanen kunnen doen in 3 uur exclusief een pauze. Ik raad wel aan om langer te blijven als je echt alles wiltdoen. Onze favorieten waren de 2mans banden glijbanen, die zijn het wachten dubbel en dwars waard. Over het algemeen vond ik dat er te veel hele snelle glijbanen waren en geen een waar je kon genieten maar toch wat spanning had. Uiteindelijk was het een geslaagde dag

Marga

Geen afbeelding

Vrijdag 18 augustus jongstleden was ik met mijn vriend in het Tikibad, Wassenaar. De ervaring schokte ons op twee belangrijke punten: 1) Het was enorm druk, veel te druk voor de relatief kleine ruimte. De wachtrijen voor de glijbanen waren erg lang en een stoeltje bemachtigen was helemaal ondoenlijk. 2) Het was erg smerig in het zwembad. Zowel in de rijen als onder de douches was erg slecht schoongemaakt en overal vond je haren. Dit was buiten proportie voor een zwembad. Deze punten zorgden ervoor dat we een slechte ervaring hebben gehad in het Tikibad. Vandaar dat onze waardering uitkomt op een 2/10.

Esther

Geen afbeelding

Het zwembad is erg leuk, maar de ervaring was vreselijk!!! Ga niet in de zomervakantie op een avond in het weekend. Het is ongelooflijk druk en daardoor ook vies in toilet, kleedhokken! Overal 20 minuten wachten, bij glijbanen, kleedhokjes en drankjes balie. Het geluid van alle mensen was zo luid dat mijn jongste zoon zijn vingers steeds in zijn oren hield. We zijn na een uur weggegaan. Zonde van het geld, zelfs met de mooie korting via dagtickets.

José

Geen afbeelding

Super tegen gevallen. Mochten pas om 18.00 het park in. We waren niet de enige met dit probleem. Dit was niet duidelijk aangegeven. Daarna ook nog een half uur in de rij voor we binnen waren. Iedereen moet voor het zwembad in dezelfde rij, mensen die al tickets hebbeb en mensen die ze nog moeten kopen. Jammer dat jullie dit niet duidelijker aangeven. De prijs is normaal 17,50 vanaf 16.00 uur. Er staat nu van 17,50 voor 13,00. Misleidend en een teleurstelling voor onze kinderen.

U Van duijvenbode

Geen afbeelding

Super leuk zwembad voor jong en oud.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.