Tikibad

Bekijk alle dagattracties

Nederland Wassenaar, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Tikibad zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Zilvester

Zilvester

Het Tikibad was echt geweldig niet zo druk gelukkig erg leuk veel verschillende glijbanen, banden baan, golfbad stoomcabines, erg leuk zeker een aanrader. Prijs was erg leuk via www.dagtickets.nl top

Christa

Geen afbeelding

Het Tikibad was erg cool en er waren veel verschillende glijbanen! We konden goed zwemmen in het golfslagbad:) Goedkoopste tickets via dagtickets!!

Sterre

Geen afbeelding

Groot zwembad met spectaculaire glijbanen. Vooral geschikt voor wat grotere kinderen (vanaf 8 jaar) Tickets via www.dagtickets.nl besteld voor laagste prijs. Goede service.

Stefan

Geen afbeelding

tot nu toe heb beste zwembad waar ik ben geweest!

Tijmen

Geen afbeelding

Het Tikibad was superleuk, ook omdat er veel glijbanen zijn. Wil je alleen maar zwemmen, dan moet je hier niet zijn. Je hebt maar een klein binnen- en buitenbad.

Rienk

Geen afbeelding

Heel spectaculaire attracties en is zeer leuk voor de jeugd en jonge volwassenen. Ik vind het het beste glijbanenpark van Nederland.

Victor

Victor

Xstream is de leukste waterglijbaan van het Tikibad

Gert

gert

Ze hebben 2 goeie dingen gedaan. Ze hebben de levensgevaarlijke Xstream afgesloten en ze hebben bij blauwe trap een doorsteek gemaakt op de 1e verdieping. Het personeel was aardig. De laklaag van de 2 glijbanen waar je met 2 man in gaat was goed glad.

Sjoerd

Geen afbeelding

De leukste glijbanen die er zijn! Ik heb het Tikibad door de jaren heen zien blijven uitbreiden en dat is een goed teken. De diversiteit is groot, ook voor de kleintjes.

Victor

Victor

Geweldige glijbanen, maar wel misselijk dat je moet bijbetalen als je op de camping al een fortuin betaalt om te overnachten en dat de tickets voor Tikibad er als enige niet bij zijn inbegrepen

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.