Tikibad

Bekijk alle dagattracties

Nederland Wassenaar, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Tikibad zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Wesley

Wesley

Tikibad is erg leuk opgebouwd. Alleen het wordt wel eens tijd voor een grote onderhoudsbeurt. De 2 glijbanen waar je met een band doorheen moet zijn tegenwoordig bijna zo goed als geheel donker... Een jaar of 8 geleden waren deze super mooi verlicht en zeer unieke uitstraling. Dan nog het plafond komt half naar beneden bij de flitz en de blitz.. Maar nog veel erger in de wacht toren om naar de glijbanden waar je in een trechter terecht komt en de andere hele snelle... in de wachttoren dus zijn bekende H-Profielen waar het geheel op rust aardig aan het doorrotten met zelfs gaten van ruime 6 centimer!!!! En daar kan je dan met ruim 40 mensen op staan... Niet erg veilig meer. Betegeling is daarin tegen wel super.. Geen scherpe randen... Ik mis echter wel een echte wildwaterbaan...

Jaimy

Geen afbeelding

Het bad is groot. Als je van glijbanen houdt is dit de beste plek om heen te gaan. De glijbanen zijn de beste van Nederland. Dit moet je gezien hebben!

Bart

Geen afbeelding

zeer tof zwembad moet je een keer geprobeerd hebben. glijbanen zijn daar supercool. het ziet er niet zo mooi exotisch uit als bijvoorbeeld center parks zwembaden, maar dat heeft dit zwembad ook niet nodig. ik vind dit waterspektakel voor herhaling vatbaar.

Midas

Geen afbeelding

Het tikibad is echt gaaf. De glijbanen gaan niet normaal hard en het golfslagbad is ook leuk.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.