Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij

Bekijk alle dagattracties

Nederland Simpelveld, Nederland

De vrijwilligers van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij heten u van graag van harte welkom op ‘De Miljoenenlijn’, een prachtige spoorlijn dwars door het Zuid-Limburgse heuvelland. Beleef bij ons de romantiek van het reizen uit lang vervlogen tijden, droom weg in het luxe pluche van onze 1e klasse rijtuigen als de mooiste uitzichten aan u voorbij trekken.

De stoom- en historische dieseltreinen over het spoorlijn van Valkenburg via Simpelveld naar Kerkrade vertrekken meerdere keren per dag op vaste dagen in de week. Lees verder...

U kunt zonder reservering instappen op alle stations langs het traject en een kaartje kopen aan het loket van station Simpelveld of bij de conducteur in de trein.

Een bezoek aan het 100 jaar oude museumstation Simpelveld mag tijdens uw reis zeker niet ontbreken. Dit is de thuishaven van onze museumspoorlijn. Neem een kijkje op de bemande seinhuizen, laat u informeren in het locomotievendepot of drink een kopje koffie in de sfeervolle stationsrestauratie uit de 20-er jaren.

Een rit met de stoomtrein laat zich uitstekend combineren met een bezoek aan een van de bijzondere attracties langs het traject, zoals Gaiapark Kerkrade Zoo of Discovery Center Continium in Kerkrade of de Fluweelengrot , Steenkolenmijn of pretpark De Valkenier in Valkenburg aan de Geul. Of stap onderweg bij een van de kleine halteplaatsen uit en maak een prachtige wandeling door het heuvelland naar de volgende halteplaats om daar uw reis per stoomtrein weer te vervolgen.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Beoordelingen

Bekijk 0 beoordelingen van Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij

Beoordeel Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.