Apenheul

Bekijk alle dierentuinen

Nederland Apeldoorn, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Apenheul zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Tyler

Geen afbeelding

Vandaag geweest met gratis toegang door de vriendenloterij. Park was vroeger stukke beter. In de brief van de vriendenloterij stond apenpark apenheul, echter wij hebben de apen vrijwel niet kunnen signaleren. Bij de entree wel veel kleine aapjes, maar veel was afgesloten, veel lege kooien, dus over het algemeen weinig apen. Veel personeel aanwezig, echter een show was moeilijk te verstaan, deze werd gedaan door een roemeen?? Jammer.

Anoniem

Geen afbeelding

Nou ik woon al 42 in Apeldoorn, en vroeger ging ik er met mijn ouders naar toe. toen was het al geweldig, maar nu ga ik zonder me ouders en het blijft geweldig. we hebben er zelfs weer een abbo er tegen aan gegooid omdat we het geweldig blijven vinden !!!! Het is een aanrader voor iedereen.

Chera

Chera

een super mooi park waar je uren kan vertoeven.

Philip

Philip

Enige Apenpark in Nederland MAAR met heel veel apensoorten ook heerlijk het gevoel dat je in natuur loopt! apen vliegen over je heen heerlijk! je hoort ze geluiden maken ik vind het leuke park!

Patricia

Patricia

Ik kom al van kleins af aan in de apenheul en ik weet nog hoe bijzonder ik het vroeger vond om zomaar tussen de apen door te kunnen lopen. En nog steeds kom ik graag in de apenheul :) Ook bij de apen waar je niet vlakbij mag komen (zoals de gorilla's) heb je nog steeds het idee dat je best dichtbij bent, omdat er weinig gebruik wordt gemaakt van hekken of gaaswerk. Voor de (hobby-)fotograaf dus ook een aanrader!

Prive

Geen afbeelding

apenheul is een zeer unike park. zeker dat de meeste apen gewoon over je hooft vliegen. zeer goed park echt een anrader net als het gaiapark.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.