Aqua Zoo Friesland

Bekijk alle dierentuinen

Nederland Leeuwarden, Nederland

De dierenwereld van Aqua Zoo Friesland is een echte belevenis. Nieuw in Aqua Zoo Friesland is het Sealarium. Sta in de onderwatertunnel oog in oog met zeehonden en zie hoe ze onder water met je mee zwemmen. Ontmoet zeeberen, krokodillen, kleine panda’s, pinguïns, wallabies, flamingo’s, dwergotters, ocelotten, bevers en pelikanen en beleef spannende momenten tijdens de vogeldemonstratie.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Tussen de dieren

In de unieke doorloopgebieden ben je te gast in het leefgebied van de dieren en kan je de dieren ‘ontmoeten en groeten’. Op het lemureneiland kan het maar zo gebeuren dat de halfapen over je heen springen of nieuwsgierig naar je toe komen om jou eens van dichtbij te bekijken en de Oosterse grijze reuzenkangoeroes zijn wel heel imposant als ze naast je komen staan! De Humboldt-pinguïns kijken niet meer op van bezoek in hun biotoop en waggelen vrolijk met je mee.

Highlights

Bekijk alle highlights van Aqua Zoo Friesland

Beoordelingen

Bekijk 3 beoordelingen van Aqua Zoo Friesland

Beoordeel Aqua Zoo Friesland zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Geen afbeelding

Erg leuke attractie

Geen afbeelding

In Aquazoo heb je bijna geen hekken en komt alles heel natuurlijk over. Ze veranderen regelmatig de routes waardoor je elke keer weer verrast word. Zeker een aanrader

Jurgen

Jurgen

De standaard entreeprijs is véél te hoog. Gelukig zijn er ontzettend veel mogelijkheden om met korting binnen te komen, dan meestal € 7,50.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.