Artis

Bekijk alle dierentuinen

Nederland Amsterdam, Nederland

Artis is een typische stadsdierentuin. De negentiende-eeuwse gebouwen geven het park meteen vanaf de entree een historische uitstraling en een sfeer die moderne dierentuinen missen. Het woord dierentuin dekt de lading inmiddels ook niet meer echt: met de combinatie van dieren, planten, museum en planetarium noemt Artis zichzelf terecht een kennistuin. Lees verder...

Deze extra's zijn de moeite van het bezoeken waard en geven Artis iets exclusiefs ten opzichte van andere dierentuinen in Nederland.

Vergelijk

Delen

Selecteer een netwerk:

Highlights

Bekijk alle highlights van Artis

Beoordelingen

Bekijk alle 11 beoordelingen van Artis

Beoordeel Artis zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Wim

Geen afbeelding

Kom hier elk jaar, leuke dierentuin met een groot restaurant, sommige hokken zijn wat klein maar de meeste kleine hokken zijn de laatste jaren verbeterd. Enkele bijzondere diersoorten die je zelden tegenkom zoals de Anoa, de Fossa, de Woestijnvos en de Potto maar ook grote dieren als Olifanten, Giraffen, Zebra’s, Gieren, Uilen, Leeuwen enz. Sfeer is goed en mooi met als highlights de vlindertuin, de savanne, het kleine zoogdierenhuis, het apenhuis en het vogelhuis. Ook gorillahuis is leuk. Personeel is vriendelijk. Enige minpunt is de belachelijk dure prijs.

Geen afbeelding

Ik vind het achteraf gezien behoorlijk duur. Waar je bij Burgers Zoo voor 45 cent goedkoper naar binnen kan en ik het daar ook zeker 19,50 euro waar vind, valt Artis best tegen voor die prijs. Het ontbreekt aan overzicht, er is geen speciale route, die er in de meeste andere dierentuinen wel zijn. Een plattegrond krijgen dat kan, maar kost 2 euro. Schandalig vind ik dat. Pluspunten? Hele verschillende dieren, van alles wat (je kan je er opzich wel een dag vermaken) Een mooi oud aquarium en genoeg doe-activiteiten. Ik twijfelde tussen een 7 en een 6, maar door het extra moeten betalen voor de plattegrond en de mate waarin je waar voor je geld krijgt, geef ik een zes. Ik zal niet snel terug gaan naar Artis.

Rita

Geen afbeelding

Grappig park maar wel veroudert en hele kleine hokken. Het is een park waar ik niet nog een keer naar toe zou gaan

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.