Artis

Bekijk alle dierentuinen

Nederland Amsterdam, Nederland

Beoordelingen

Beoordeel Artis zelf

Heb je hier al een profiel? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord om je beoordeling te plaatsen.

Wachtwoord kwijt?

Jouw beoordeling

(wordt niet gepubliceerd)
(wordt niet gepubliceerd)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Annuleren Je beoordeling wordt eerst bekeken door de redactie. Dit kan even duren.

Wim

Geen afbeelding

Kom hier elk jaar, leuke dierentuin met een groot restaurant, sommige hokken zijn wat klein maar de meeste kleine hokken zijn de laatste jaren verbeterd. Enkele bijzondere diersoorten die je zelden tegenkom zoals de Anoa, de Fossa, de Woestijnvos en de Potto maar ook grote dieren als Olifanten, Giraffen, Zebra’s, Gieren, Uilen, Leeuwen enz. Sfeer is goed en mooi met als highlights de vlindertuin, de savanne, het kleine zoogdierenhuis, het apenhuis en het vogelhuis. Ook gorillahuis is leuk. Personeel is vriendelijk. Enige minpunt is de belachelijk dure prijs.

Anoniem

Geen afbeelding

Ik vind het achteraf gezien behoorlijk duur. Waar je bij Burgers Zoo voor 45 cent goedkoper naar binnen kan en ik het daar ook zeker 19,50 euro waar vind, valt Artis best tegen voor die prijs. Het ontbreekt aan overzicht, er is geen speciale route, die er in de meeste andere dierentuinen wel zijn. Een plattegrond krijgen dat kan, maar kost 2 euro. Schandalig vind ik dat. Pluspunten? Hele verschillende dieren, van alles wat (je kan je er opzich wel een dag vermaken) Een mooi oud aquarium en genoeg doe-activiteiten. Ik twijfelde tussen een 7 en een 6, maar door het extra moeten betalen voor de plattegrond en de mate waarin je waar voor je geld krijgt, geef ik een zes. Ik zal niet snel terug gaan naar Artis.

Rita

Geen afbeelding

Grappig park maar wel veroudert en hele kleine hokken. Het is een park waar ik niet nog een keer naar toe zou gaan

Anoniem

Geen afbeelding

Een gezellige stadsdierentuin maar sommige dieren (o.a. de olifanten, leeuwen, luipaard) hebben een veel te klein verblijf, is niet prettig om te zien... Verder ziet alles er verzorgd uit, veel keus qua horeca (heb alleen nergens bruin brood kunnen vinden....). Vriendelijk en behulpzaam personeel. €9 parkeergeld is wel aan de hoge kant!

Anoniem

Geen afbeelding

Horeca was niet op de drukte berekend terwijl het herfstvakantie was.

Dion

Dion

Leuk park alleen is het te klein om een hele dag op pad te zijn. Na 3 uurtjes ben je wel uitgekeken

Gerco

gerco

Een goede sfeer hangt in dit park! Maar alleen jammer van de prijzen vooral van het eten! Verder vind ik de dieren moeilijk te vinden.

Anoniem

Geen afbeelding

Leuke dierentuin met veel verschillende dieren. De sfeer is er erg goed en het is er erg gezellig, alleen het eten is nogal prijzig maar voor de rest een leuke dierentuin :D

Guus

Geen afbeelding

Persoonlijk vind ik dit een van de beste dierentuinen van nederland. Juist door de sfeer en de locatie. Het is wel fijn als je alles een beetje kan vinden, want dat kan als nieuweling nog wel eens lastg zijn.

Hans

Hans

Bij Artis kun je de sfeer van een echte stadsdierentuin proeven. Sommige verblijven zijn wat verouderd maar Artis is druk bezig om een groot aantal van deze verblijven te vernieuwen. Al met al een leuke dierentuin met een nostalgische sfeer.

Zelf je ervaring kwijt? Meld je dan aan, of registreer je gratis.